IKEAYleinen

Jösses Sjöss on halpa! Ikea toi myyntiin 45 watin USB-C-pikalaturin alle 15 eurolla

SJÖSS on Ikean uutuuslaturi.

Ikea on tuonut myyntiin uuden USB-C-pikalaturin Suomessa. Laturin nimi on ”SJÖSS”, ja se on saatavilla ainoastaan yhdessä versiossa.

Ikean uutuuslaturi on yhteensopiva Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+) ja Programmable Power Supply (PPS) -standardien kanssa. Tämä tarkoittaa, että laturilla voidaan ladata useimpia älypuhelimia, tabletteja sekä muita laitteita, jotka tukevat kyseisiä standardeja. Muita laitteita ladataan hieman hitaammin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtä laitetta ladattaessa Sjöss antaa täydet 45 wattia, mutta kahta laitetta samaan aikaan ladattaessa teho laskee 22 wattiin. Ikean mukaan myös USB-johdon pituus ja laatu vaikuttavat latausnopeuteen ja laturin suorituskykyyn. Laturin mukana ei toimiteta erikseen minkäänlaista johtoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laturi toimitetaan myös värillisellä tarralapulla, jonka avulla voi ”personoida” laturin, jotta se ei sekoitu muiden latureiden kanssa. Merkintätarrat ovat väriltään keltainen, oranssi ja sininen.

Ikean uutta laturia ei ole hinnalla pilattu, sillä se maksaa ainoastaan 14,99 euroa. Yleensä vastaavat pikalaturit maksavat selvästi enemmän.

Lähde: Ikea

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:IKEA