HonorYleinen

Honorilta älysormus – Timanttiset myy samaa epämääräistä laitetta Suomessa

Honorin sivuilta löytyvä älysormus.

Honor on listannut sivuillensa älysormuksen kertomatta siitä oikeastaan yhtään mitään. Kyseessä on osa uuden Magic6 Pro -puhelimen ennakkomyyntikampanjaa Saudi-Arabiassa, jossa ostajat saavat älysormuksen kaupan päälle.

Älysormusta ei myydä Honorin brändillä, vaan kyseessä on geneerinen kaupanpäällinen. Älysormus on jopa niin epämääräinen, että sitä myydään Suomessakin Timanttisien toimesta. Varoitimme jo aikaisemmin ”kotimaisista” älysormuksista, sillä niiden taustoja pyritään peittelemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Timanttisten myymän Focus Smart -älysormuksen taustat löytyvät mistä muualtakaan kuin Kiinasta. Kyseessä on kiinalaisen Quangdong Youhong Medical Technologyn valmistama tuote. Nähtävästi myös Honor on tilannut älysormuksensa samalta yritykseltä.

Quangdong Youhong Medical myy samaista älysormusta J-Style -brändillä Alibaba-verkkokaupassa alimmillaan 32 dollarin hinnalla. Kyseessä on pitkälti Oura-kopio, joka näkyy niin laitteen muotoilussa kuin sovelluksen ulkoasussakin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Timanttiset myy Focus Smart -älysormustaan 229 euron hinnalla, ja Honorin tuotesivuilla saman älysormuksen hinnaksi on kerrottu 699 Saudi-Arabian rialia, joka vastaa 172 euroa.

Honor ei ole juurikaan sormuksestaan kertonut, mutta kuvat ovat täysin samoja, jotka löytyvät sormuksen valmistajan Alibaba-tuotesivuilta sekä Timanttisien myymän sormuksen tuotesivuilta. Ei ole siis tietoa siitä, onko Honor esimerkiksi tehnyt sormuksen ohjelmistoon muutoksia, jotta se toimisi osana yhtiön ekosysteemiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älysormusta tarjotaan osana Magic6 Pron älypuhelimen ennakkomyyntiä Saudi-Arabiassa.

On siis vähintäänkin mielenkiintoista huomata, että Honorin kaltainen brändi tarjoaa kaupan päälle geneeristä älysormusta.

Honor kertoi jo helmikuussa, että brändiltä on lupa odottaa ensimmäistä älysormusta tämän vuoden aikana. Yhtiö tuskin kuitenkaan tarkoitti nyt nähtyä älysormusta.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor