SonyYleinen

Julkaisematon Sony Xperia 1 V päätyi esille jo Hongkongissa – mainosjuliste paljastaa muotoilun ja kolme väriversiota

Sony Xperia 1 V esillä Hongkongissa / Kuva: Twitter-käyttäjä @jacky_3541

Sony on vahvistanut julkaisevansa uuden Xperia 1 -sarjan lippulaivapuhelimen 11. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Uutuuspuhelimen nimen on huhuttu olevan Xperia 1 V, mutta nyt myös tuorein vuoto vahvistaa varmasti enemmän kuin pitäisi hyvissä ajoin ennen julkaisua.

Twitterissä on lähtenyt leviämään kuva, joka on otettu keskellä vilkasta Hongkongia. Toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta on laitettu esille suuri mainosbanneri, jossa mainostetaan Xperia 1 V -puhelinta. Mainosbannerissa on esillä kuva puhelimesta sekä muutamia mainoslauseita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 V esillä Hongkongissa / Kuva: Twitter-käyttäjä @jacky_3541

Kuvassa nähdään puhelin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä valkoinen. Yleinen muotoilu vastaa edeltäjämallia, sillä takaosassa on pitkulainen kamera-alue. Kameroita on kolme kappaletta, joiden ohella on myös LED-salamavalo sekä ZEISS T* -logo. Kuva vahvistaa Xperia 1 V -puhelimen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainike sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija.

Mainosbannerin mukaan Xperia 1 V on ”yksi kaikkiin valoihin”, jonka lisäksi mainos vahvistaa puhelimessa olevan seuraavan sukupolven kamerasensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia 1 V

Huhujen mukaan Xperia 1 V olisi luonnollinen päivitys verrattuna edeltäjään, ja Sony tulisi keskittymään vahvisti jälleen kameroihin. Puhelimeen on huhuttu 6,5 tuuman kokoista OLED-näyttöpaneelia, jossa on 4K-tarkkuus. Tehoista vastannee Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 16 gigatavua RAM-muistia.

Xperia 1 V:n odotetaan saavan 5000 milliampeeritunnin kokoisen akun. Takaosan kameroiden odotetaan olevan 12 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Etuosassa olisi 12 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot tarkentuvat varmasti lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony