SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 5 esillä mallinnuskuvissa – ulkonäyttö saamassa merkittävän uudistuksen

Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung on julkistamassa myöhemmin tänä vuonna uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa. Jo aikaisemmin nähtiin CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia Galaxy Z Fold 5 -puhelimesta, mutta nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut myös vastaavat mallinnuskuvat Galaxy Z Flip 5 -puhelimesta.

Kuvat paljastavat Samsungin uudistaman muotoilun, sillä merkittävin päivitys nähdään ulkopuolella. Yleinen muotoilu tulee pysymään ennallaan, mutta Samsung on päivittänyt nyt erityisesti ulkopuolen näyttöä. Näyttö on huomattavasti kookkaampi, sillä se valtaa suuren osan pinta-alasta ja se yltää hieman kameroiden rinnalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 5

Galaxy Z Flip 5 -puhelimessa on kameroita kaksi kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Puhelimessa on tuttuun tapaan melko tasainen alumiinikehys sekä tasaiset lasipinnat. Oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija.

Puhelimen yläreunassa on yksi mikrofoni ja alareunassa on mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutinritilä. Vasemman reunan Samsung on jättänyt tyhjäksi. Sisäpuolella on suuri taittuva näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 5

Vuodon mukaan Galaxy Z Flip 5 -puhelimen mitat ovat avattuna 165 x 71,8 x 6,7 millimetriä. Samsungin odotetaan tarjoavan puhelimessa päivitetyn saranan, jonka myötä näytön väliin ei jäisi rakosta. Tietojen mukaan ulkonäyttö olisi kooltaan 3,4 tuumaa ja sisäpuolen näyttö olisi 6,7 tuumaa.

Huhut povaavat Galaxy Z Flip 5 -puhelimeen Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä. Myös akunkeston pitäisi parantua. Kameroiden osalta voidaan odottaa parannuksia sensoreihin, vaikka mitään tämän tarkempia vuotoja ei ole vielä tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin on odotettu julkaisevan uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa joko heinäkuun lopulla tai tuttuun tapaan elokuussa. Tiedot tarkentuvat varmasti lähempänä julkaisua.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Lähde: Mediapeanut.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung