XiaomiYleinen

Julkaisemattoman Redmi A1 -puhelimen kuvat ja tiedot vuodon kohteena – luvassa erittäin edullinen uutuus

Redmi A1

Xiaomi on julkistamassa hyvin pian uuden erittäin edullisen Redmi A1 -älypuhelimen, jolla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä muutama vuosi sitten julkaistun Xiaomi Mi A1 -puhelimen kanssa. Tulevasta puhelimesta on nyt valmistajan toimesta julkaistu ensimmäisiä kuvia ja samalla myös teknisistä tiedoista on kuultu aikaisempaa enemmän vuotoja.

Julkaistut kuvat vahvistavat puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä vihreä. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on itse jo vahvistanut, että puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin kokoinen akku. Redmi A1 tulee saamaan vuodon mukaan 6,52 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on 1600 x 720 pikselin tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Helio A22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on LPDDR4X-RAM-muisita sekä eMMC 5.1 -tallennustilaa.

Redmi A1 tulee saamaan tuen 10 watin tehoiselle lataukselle. Lisäksi puhelimeen on tulossa kaksi SIM-korttipaikkaa ja muistikorttipaikka. Redmi A1:n muita ominaisuuksia ovat 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä FM-radio. Vuodon mukaan mitat olisivat 164,9 x 76,75 x 9,09 millimetriä ja painoa on 192 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa pitäisi olla 8 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa odotetaan olevan 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Muita vuodossa mainittuja ominaisuuksia ovat Bluetooth 5.0, 2.4 GHz Wi-Fi sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Useat muutkin vuodot vahvistavat tietoja, joten niitä voidaan pitää lähes varmoina.

Intian markkinoille Redmi A1 julkaistaan 6. syyskuuta, mutta toistaiseksi ei ole tietoa suunnitelmista julkaista laitetta Euroopassa.

Lähde: Xiaomi, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi