HonorYleinen

Honor 70 nyt saatavilla Suomessa 549 ja 599 euron hinnalla – kaupan päälle 199 euron arvoiset kuulokkeet

Honor 70

Honor ilmoitti viime viikolla IFA-messujen yhteydessä uuden Honor 70 -puhelimen tulevan myyntiin Euroopassa ja myös Suomessa. Nyt uutuuspuhelin on tullut saataville Suomessa, ja ensimmäisien päivien ajan myynti on aloitettu niin sanotulla Early Bird -kampanjalla.

LUE MYÖSArvostelussa Honor 70 – astetta parempi kameroiden osalta

Honor 70:n myynti alkaa Early Bird -kampanjaedulla. Ostamalla Honor 70 -älypuhelimen, saa kaupan päälle 199 euron arvoiset Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet. Early Bird -myynti alkaa 5. syyskuuta ja tarjous on voimassa 11. syyskuuta asti. Honor on kertonut puhelimen suositushinnan olevan 8 + 128 gigatavun versiossa 549 euroa sekä 8 + 256 gigatavun versiossa 599 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Honor 70 jatkaa Honorin menestyksekästä N-sarjaa, jossa yhdistyy näyttävä muotoilu ja uraauurtavat teknologiaratkaisut. Puhelin on suunniteltu trenditietoisille, näyttävän älypuhelimen edistyneillä kamera- ja videokuvausominaisuuksilla haluaville kuluttajille, jotka arvostavat vapautta,” kertoo Honorin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

“Honor 70 -älypuhelin asettaa uuden standardin mobiilivideokuvaukselle ja vastaa mobiilivideoiden kuvaamisen kasvavaan kysyntään. Puhelin ottaa merkittävän harppauksen eteenpäin kuvantamisen ja videon suorituskyvyssä, ja sopii täydellisesti innovatiivista teknologiaa ja luovia ratkaisuja sisällöntuottamiseen kaipaavalle nuoremmalle sukupolvelle,” Honorin markkinointijohtaja Suvi Surenkin sanoo.

Tällainen on Honor 70

Honor 70 on globaaleilla markkinoilla seuraaja Honor 50 -puhelimelle. Kyseessä on teknisesti selvä päivitys edeltäjään, mutta Honor on säilyttänyt tutun muotokielen. Puhelin on saatavilla Suomessa kolmessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Emerald Green, hopea Crystal Silver ja musta Midnight Black. Puhelin painaa vain 178 grammaa ja on vain 7,91 millimetriä paksu.

Näyttö on kahdelta sivulta kaartuva ja kaartuvuus on 58 astetta. Näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Honor 70:n näyttöön on saatu lisäksi 1920 PWM Dimming -näyttöteknologia, joka voi suojata käyttäjien silmiä hämärässä ympäristössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri, joka takaa 5G-yhteydet ja hyvää suorituskykyä hintaluokassaan. Honor 70 tukee GPU Turbo X- ja OS Turbo X -tekniikoita, jotka tarjoavat valmistajan mukaan sujuvan suorituskyvyn ja responsiivisen kokemuksen useissa raskaissa toiminnoissa, kuten videoeditoinnissa. RAM-muistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 tai 256 gigatavua.

Honor on lähtenyt viemään kameroita eteenpäin. 54 megapikselin pääkamera perustuu Sonyn kehittämään 1/1.49 tuuman kokoiseen IMX800-sensoriin ja sen rinnalla on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera. Kolmantena kamerana takaosassa on 2 megapikselin syvyyskamera. Honor 70:n kameroissa käytetään Honorin huippupuhelimista tutuksi tullutta Honor Image Engine -kuvantamisjärjestelmää, joka yhdistää algoritmit ja tekoälyn parempien kuvien aikaan saamiseksi. Etuosassa olevan kameran tarkkuus yltää 32 megapikseliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70

Puhelimen kameroissa panostetaan edelleen vloggaajiin. Honor 70 pitää sisällään ensimmäistä kertaa Solo Cut -kohdennustilan, jonka avulla käyttäjät voivat helposti tuottaa vlogeja. Solo Cut -kohdennustila toimii sisäänrakennetun henkilöntunnistamisteknologian avulla, jolloin se voi tunnistaa tietyn henkilön videokuvasta. Dual Video Streaming -toiminnolla Honor 70 voi tallentaa kahta videota samanaikaisesti, joista toisessa on yksi kohde ja toisessa koko ryhmä.

Honor 70 -puhelimen akku on kooltaan 4800 milliampeerituntia ja sitä ladataan 66 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 12 -versio ja käyttöliittymänä on Magic UI 6.1. Honor on luvannut puhelimelle kaksi Android-versiopäivitystä sekä 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Honor 70 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,67 tuumaa, OLED, Full HD+ (2400 x 1080), 120 Hz virkistystaajuus
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 778G+ (integroitu 5G-modeemi)
  • Grafiikkaprosessori: Adreno 642L
 • RAM-muisti: 8 gigatavua (LPDDR4x)
 • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua (UFS 2.2)
 • Takakamerat: Kolmoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 54 MP (f/1.9, Sony IMX800)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 MP (f/2.2)
  • Syvyyskamera: 2 MP (f/2.4)
  • Muuta: 4K-videokuvaus, Vlog-toiminnallisuudet
 • Etukamera: 32 MP pääkamera (f/2.4)
 • Akku: 4800 milliampeerituntia (ei irrotettava)
  • Lataus: 66 watin langallinen pikalataus
 • Liitännät ja tekniikka: USB-C, Bluetooth 5.2, NFC
 • Muuta: Dual-SIM, sormenjälkilukija näytössä, kasvojentunnistus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12, Magic UI 6.1
  • Päivityslupaus: 2 Android-versiopäivitystä sekä 3 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat: 161,4 x 73,3 x 7,91 millimetriä
 • Paino: 178 grammaa
 • Värit: Musta, vihreä ja hopea

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor