XiaomiYleinen

Julkaisemattomasta POCO X4 Pro -puhelimesta paljastettiin nyt ensimmäisiä tuotekuvia – tulossa kolmessa väriversiossa

POCO X4 Pro

Xiaomin alabrändi Poco tulee julkaisemaan globaaleille markkinoille todennäköisesti hyvin pian brändin ensimmäisen puhelimen tänä vuonna. Kyseessä on Poco X4 Pro, joka päätyi jo aikaisemmin testaajan käsiin. Nyt ennen julkaisua Poco X4 Prosta on julkaistu myös virallisia tuotekuvia sekä vuoto paljastaa teknisiä tietoja.

Tuotekuvissa Poco X4 Pro on täysin samanlainen kuin aikaisemmissa live-kuvissa. Samalla tiedot vahvistavat kyseessä olevan käytännössä pienillä muutoksilla varusteltu versio jo markkinoille tuodusta Redmi Note 11 Pro 5G -puhelimesta. Suurin muutos nähdään takaosan kamera-alueessa, joka on nyt venytetty puhelimen levyiseksi. Lisäksi Redmi-logot on vaihdettu Poco-logoiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO X4 Pro

Uudet tuotekuvat vahvistavat tulossa olevan kolme väriversiosta, jotka ovat vuodon mukaan musta Laser Black, sininen Laser Blue sekä keltainen Poco Yellow.

Vuoto kertoo puhelimessa olevan 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella sekä 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 5G-tuen. Puhelimessa on MIUI 12- tai 13 -käyttöliittymä, mutta Android-versiosta ei ole tietoa.

Kameroiden osalta Poco X4 Pro tarjoaa tutun ratkaisun. Takaosassa on 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Vuoto kertoo akun olevan kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin pikalatauksella.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole vahvistanut puhelimen tarkkaa julkaisupäivää.

Lähde: Passionategeekz.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi