AndroidYleinen

Pitkä odotus päättymässä: OP tuomassa tuen Google Paylle

Google Pay on Android-laitteiden yksi tärkeimmistä mobiilimaksusovelluksista, sillä kyseessä on Google vastaus Applen puhelimista löytyvälle Apple Paylle. Suomessa useat pankin ovat jo tukeneet Google Pay -palvelua, joista tuorein on POP Pankki. Google Pay on saamassa pian kuitenkin tuen merkittävälle pankille, jota on jouduttu odottamaan hyvin pitkään.

OP, eli Osuuspankki on vihdoin tuomassa tuen myös Google Paylle. Lähes vuosi sitten OP ilmoitti tuesta Apple Paylle, josta lähtien monet ovat odottaneet tukea myös Google Paylle. Nyt OP valmistautuu myös Google Payhin, sillä pankki on lisännyt sivuillensa jo Google Payn käyttöehdot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöehdot ovat voimassa 1. maaliskuuta alkaen.

Käyttöehdoista käy ilmi, että OP tulisi tarjoamaan tuen Google Paylle jo hyvin pian, sillä käyttöehdot ovat voimassa 1. maaliskuuta 2022 alkaen. Toistaiseksi OP ei ole kuitenkaan itse tarkemmin ilmoittanut asiasta virallisesti, mutta nähtävästi kovinkaan pitkään virallista ilmoitusta ei tarvitse odottaa. OP:n tarjotessa tuen myös Google Paylle, pystyvät myös Android-laitteiden käyttäjät maksamaan kaupan kassalla puhelimella tai esimerkiksi älykellolla ilman ylimääräisiä kiertoteitä.

Google Paylla voi maksaa alle 50 euron lähimaksurajan olevat ostokset viemällä Android-laite maksupäätteen lähelle. Rajan yli menevät ostokset voi maksaa avaamalla laitteen lukitus ja viemällä laite maksupäätteen lähelle. Aikaisemmin OP on tarjonnut asiakkailleen omaa Pivo-sovellustaan, joka on toiminut mobiilimaksamisessa.

Lähde: OP (Google Pay -käyttöehdot)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android