AndroidHuaweiYleinen

Julkistamattoman Huawei Mate S2:n kuvat ja tekniset tiedot julki – näyttää Nexus 6P-puhelimelta

16023276-bHuawei on julkaisemassa uusia tuotteitaan 1. syyskuuta, mutta tilaisuuden antimista on ollut vielä paljon epäselvyyttä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kiinalainen Huawei valmistautuu vapauttamaan uuden version Mate S -mallistoon. Uutuuspuhelin voisi kantaa nimeä Mate S2, mutta mitään varmaa tästä ei kuitenkaan vielä ole.

Tänään Tenaa on listannut vielä tuntemattoman Huawein puhelimen sivuillensa. Tenaan tapaisesti listauksessa on mukana myös kuvia. Kyseinen puhelin näyttää pitkälti Huawein ja Googlen viime vuonna yhteistyössä valmistamalta Nexus 6P -puhelimelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tekniset tiedot ovat vuotaneet jo aiemmin GFXBenchin suorityskykymittauksissa. Näiden tietojen valossa laitteeseen voisi odottaa 5,9 tuuman FullHD -tasoista kosketusnäyttöä, uutta kahdeksanytimistä Kirin 960 -järjestelmäpiiriä sekä Mali-T880 -grafiikkasuoritinta. Huawei Mate S2:sta pitäisi löytyä myös 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä Googlen Android 7.0 Nougat. Laitteen kamerat kerrotaan olevan 16 sekä 8 megapikselin suuruiset.

Tenaan listaus siis vahvistaa, että kyseinen puhelin tullaan julkaisemaan pian ja laitteen hinnoittelun odotetaan noudattelevan pitkälti edeltäjänsä Mate S:n hinnoittelua.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android