Rovion entinen toimitusjohtaja markkinoimaan “uskomattomia” Nokia-puhelimia

1

pekka.rantalaSuomalainen HMD Global Oy on tänään ilmoittanut Pekka Rantalan nousevan yhtiön markkinointijohtajaksi. Rantala on tunnettu erityisesti Rovion entisenä toimitusjohtajana sekä Nokian markkinointijohtajana. Nokian puhelinliiketoiminnasta Rantalalla on 17 vuoden kokemus. Hänen toimenkuvaansa kuuluu HMD Globalilla aluksi kerätä kasaan markkinointi-, brändäys- ja viestintätiimit.

HMD Global on ainoa yritys, joka saa käyttää Nokian tavaramerkkiä peruspuhelimissa, älypuhelimissa sekä tableteissa, joka pohjautuu toukokuussa Nokian kanssa solmittuun sopimukseen. Tulevat Nokia-puhelimet perustuvat Android -käyttöjärjestelmään ja HMD Global hyödyntää FIH Mobile tytäryhtiön Foxconnin valmistus- ja jakelukanavia, jotka ovat hankittu Microsoftilta.

Nokia-puhelimet tulevat olemaan kauniisti suunniteltuja sekä korkealaatuisia, jotka ovat suunnattu maailmanlaajuisesti myytäväksi Nokian brändilupauksen mukaisesti. HMD Globalin suunnitelmissa on sijoittaa 500 miljoonaa dollaria kolmen seuraavan vuoden aikana Nokia -merkkisten laitteiden markkinointiin.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: