SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Galaxy Unpacked järjestetään 10. heinäkuuta – Odotuksissa Galaxy Ring, Galaxy Z Fold 6 ja Galaxy Z Flip 6

Samsung on tänään vahvistanut virallisesti, että seuraava suuri Galaxy Unpacked -julkistustilaisuus järjestetään 10. heinäkuuta, eli parin viikon päästä. Kyseessä on sama päivä, jota on huhuttu jo pitkään viime kuukausina.

Tilaisuudessa kerrotaan tulevan Galaxy AI -tekoälyn uusi askel yhdistettynä uusiin Galaxy Z -sarjan laitteisiin sekä koko ekosysteemiin. Samsung vahvistaa jo siis tässä kohtaa uudet taittuvanäyttöiset puhelimet, jotka ovat useiden vuotojen mukaan Galaxy Z Flip 6 sekä Galaxy Z Fold 6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimien rinnalla Samsungin odotetaan laajentavan puettavien laitteiden ekosysteemiä. Suurimmat odotukset on asetettu Galaxy Ring -älysormukselle, jota Samsung vilautti jo alkuvuodesta. Huhut ovat povanneet myös uusia Galaxy Watch 7- ja Galaxy Watch Ultra -älykelloja.

Galaxy Unpacked on siis 10. heinäkuuta kello 16.00 Suomen aikaan, ja tällä kertaa sijaintina on Pariisi. Tapahtuma myös lähetetään suorana esimerkiksi YouTuben kautta.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung