Ultimate EarsYleinen

Ultimate Ears julkisti EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet – Tarjoavat vakuuttavaa ääntä ja kestävyyttä

Ultimate Earsin uudet kaiuttimet.

Ultimate Ears julkisti uuden Everboom-kaiuttimen sekä päivitti koko Boom-malliston kierrätysmateriaaleilla ja uusilla ominaisuuksilla. Uutuuskaiuttimien hinnat asettuvat 99-279 euron hintamaastoon.

Kokonaan uusi Ultimate Ears Everboom on kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Tämän ohella Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4 ovat uudistettuja Ultimate Earsin neljännen sukupolven kaiuttimia. Niiden parannettu äänentoisto, värivaihtoehdot, kierrätysmateriaalit ja USB-C-liitäntä tuovat tuttuihin malleihin uutta eloa ja iloa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kaiuttimiemme käyttäjät elävät liikkuvaa ja dynaamista elämää, jossa äänentoiston pitää olla yhtä sopeutuvaa ja kestävää kuin heidän harrastuksensa ja elämäntapansa”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”Everboom on vastaus heidän tarpeisiinsa, sillä se on kannettava kaiutin, jossa yhdistyvät toisiinsa kestävyys ja huippuluokan äänentoisto. Tämän kaiuttimen ottaa ilolla mukaan mille tahansa matkalle.”

Ultimate Ears Everboom

Everboom

Ovaalin muotoinen Ultimate Ears Everboom toistaa ääntä ja musiikkia 360 asteen säteellä ja kaikilla eri taajuuksilla. Olipa kyse energisoivasta musiikista patikkaretkellä tai tyyntä tunnelmaa korostavasta rauhallisesta äänimaisemasta veden äärellä, Everboom on oivallinen valinta niin liikkumiseen kuin paikoillaan olemiseenkin.

Everbnoom-kaiuttimen akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit toistavat ääntä selkeästi missä tahansa. Tarkkuusviritetyt elementit toistavat iskeviä ja kirkkaita keski- ja ylä-ääniä sekä syviä bassotaajuuksia. Ulkokäytössä lisätehoa soittoon voi tuoda Outdoor Boost -toiminnolla, joka korostaa alataajuuksia ja optimoi soittoa ulkotiloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiutin on vesi- ja pölytiivis IP67-standardin mukaisesti. Se on myös rakenteeltaan kelluva. Kätevän kiinnityshakasen ansiosta kaiuttimen voi vaivatta kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Langaton Bluetooth-yhteys huolehtii äänentoistosta jopa 55 metrin etäisyydellä äänilähteestä. Akunkesto on vakuuttava ja tarjoaa äänentoistoa jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. Kätevällä NFC-ominaisuudella kaiutin muodostaa langattoman Bluetooth-yhteyden valikoita avaamatta Android-puhelimen kanssa. Lisäksi kaiutinta voi vaihdella kahden eri laitteen välillä helposti kesken käytön.

Ultimate Ears Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4

Wonderboom 4

Uudistetut Ultimate Ears Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4 ovat saatavilla useissa uusissa värisävyissä. Yhteistä kaikissa kaiuttimissa on sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. Boom 4- ja Megaboom 4 -kaiuttimet sisältävät tehokkaamman bassoelementin, mikä takaa aiempaa jykevämmän äänentoiston.

Tämän lisäksi kummankin mallin valmistuksessa on käytetty edeltävää sukupolvea enemmän kierrätysmateriaaleja. Wonderboom 4 -kaiutin on saanut uutena ominaisuutena erillisen podcast-kuuntelutilan, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Megaboom 4

Myös kaiuttimien hallintaan käytettävä UE | BOOM -sovellus on päivittynyt, jonka ansiosta puhelinta ja kaiutinta voidaan käyttää yhdessä megafonin tapaan. Kun sovelluksen Megaphone-ominaisuus napsautetaan päälle, voi käyttäjä puhua puhelimeensa ja kuulla sen kovemmalla äänenvoimakkuudella kaiuttimesta kuin megafonista konsanaan. Ominaisuudella voidaankin helposti pitää niin tiedotuksia kuin vaikkapa kutsua kaikki tanssilattialle ääntä korottamatta. Megaphone on yhteensopiva kaikkien sovellusta käyttävien UE-kaiutinmallien kanssa.

Everboom-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, Wonderboom 4:ssä vähintään 31 prosenttia, Boom 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja Megaboom 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta. Lisäksi kaiuttimen tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Ultimate Ears Everboom, Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla 279, 99, 149 ja 199 euron kuluttajahinnoin.

Lähde: Ultimate Earsin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Ultimate Ears