HuaweiYleinen

Kannettava Huawei Sound Joy -kaiutin julkaistiin – ääni viritetty Devialetin kanssa, hinta 149 euroa

Huawei Sound Joy

Huawei on julkaissut globaaleille markkinoille uuden Huawei Sound Joy -kaiuttimen, joka on yksi harvoista yhtiön kannettavista kaiuttimista. Huawei jatkaa kaiuttimen kanssa yhteistyötä ranskalaisen ääniteknologiayhtiön Devialetin kanssa.

Uutuuskaiuttimessa on panostettu kompaktiin muotoiluun, jota on mukava kantaa mukana. Huawei Sound Joy on ulkoisesti muovia ja verkkokangasta, jotka tekevät siitä kestävän. Kaiutin on saanut IP67-luokituksen, joten se ei pelästy vedestä. Huawei Sound Joyn luvataan kestävän upotus veteen 1 metriin asti. Lisäksi Huawei tarjoaa kaiutinta kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Obsidian Black sekä vihreä Spruce Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimen äänen Huawei on virittänyt yhdessä Devialetin kanssa. Huawei Sound Joy pitää sisällään 79 dBA @ 2 m Devialetin kaksisuuntaisen kaiutinjärjestelmän ja Devialetin SAM-teknologian. Huawein mukaan kaiuttimessa on vahvat basso- ja diskanttikaiuttimet. Huawei Sound Joy tarjoaa Bluetooth 5.2 -yhteystuen, joten äänenlaatu pitäisi olla hyvä. Kaiutin tukee myös kahden samanlaisen laitteen yhdistämistä stereoäänentoiston saamiseksi.

Huawei Sound Joyn akunkeston luvataan olevan 26 tuntia jatkuvaa Bluetooth-musiikintoistoa yhdellä latauksella. Kaiuttimen sisälle on ahdettu 8800 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata jopa 40 watin pikalatauksella. Huawein mukaan 10 minuutin latauksella saadaan tunniksi lisää virtaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimen yläreunaan on tuotu LED-ilmaisinnauha, joka ilmoittaa erilaisista toiminnoista. Huawei Sound Joy on varusteltu myös kolmella mikrofonilla, joten sen kautta voi vastata puheluihin. Huawein mukaan uutuuskaiutin tukee Android- ja HarmonyOS-käyttöjärjestelmiä, mutta iOS ei ole vielä tuettuna. Huawei Sound Joy -kaiutinta voi käyttää Huawei AI Life -sovelluksen kanssa.

Euroopassa Huawei Sound Joy tulee myyntiin marraskuussa ja sen hinnaksi on kerrottu 149 euroa. Huawei ei ole kertonut kaiuttimen saatavuudesta Suomen markkinoilla.

Lähde: Huawei Sound Joy -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei