Black FridayYleinen

Onko aika ostaa älykello? Katso Black Fridayn älykellotarjouksien jättilistaus täältä!

Onko aika ostaa uusi älykello tai päivittää vanhaa? Tänä vuonna Black Friday -tarjouksista löytyy paljon valinnanvaraa useiden valmistajien laitteiden joukosta.

Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat älykellotarjoukset. Listauksessa on mukana Gigantti, Veikon Kone, Verkkokauppa.com, Elisa sekä Telia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisesti jälleenmyyjillä on pitkälti samanlaiset älykellotarjoukset, ja tarjolla on alennuksia lähes kaikilta valmistajilta.

Esimerkiksi Garminin kellojen joukosta löytyy tarjontaa, sillä kaikilla jälleenmyyjillä on kymmeniä eri kellovariantteja jopa satojen eurojen alennuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perinteisiltä ”puhelinvalmistajilta” on myös kelloja tarjouksessa. Huawein kellot ovat Suomessa suosittuja, ja nyt esimerkiksi Band 8 on 49 euron hinnalla hyvä ostos (norm. 69€). Lisäksi Huawei Watch GT 3 -sarjan kelloista saa myös hieman alennusta.

Samsungilta alennuksessa on uusimmat Galaxy Watch 5 -sarjan kelllot, joista saa versiosta riippuen yli 100 euroa pois. Applelta on myös muutamia tarjouksia, ja nyt esimerkiksi uusimmasta Watch Ultra 2 -kellosta voi saada 100 euron alennuksen. Lapsille suunnattuja Xplora-kellojakin saa nyt hieman edullisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kovin merkittäviä alennuksia ei kuitenkaan älykelloista tänä vuonna ole saatavilla.

Alapuolella on vielä listaus parhaimmista älykellotarjouksia sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

Veikon Kone:

Gigantti:

Verkkokauppa.com:

Power:

Elisa:

Telia:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday