Black FridayYleinen

Kuulokkeet ovat tämän Black Fridayn halutuimpia tuotteita – Tutustu kuuloketarjouksien jättilistaukseen

Langattomat kuulokkeet ovat kasvattaneet suosiotaan ja se näkyy myös Black Fridayna. SuomiMobiilissa kuulokkeet ovat nostaneet selvästi kiinnostusta Black Fridayna ja myös jälleenmyyjät ovat laittaneet ennätysmäärän erilaisia kuulokkeita tarjoukseen.

Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat kuuloketarjoukset. Listauksessa on mukana Gigantti, Veikon Kone, Verkkokauppa.com, Elisa sekä Telia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monilla jälleenmyyjillä tarjoukset ovat lähes identtisiä, joten mitään suuria yllätyksiä ei joukosta esille nouse. Jabran kuulokkeet ovat usein melko varmoja, joten esimerkiksi Jabra Elite 8 Active 169 euron hintaan on kohtuullinen (norm. 199€). Huaweilta varmasti suositeltavat kuulokkeet ovat FreeBuds Pro 2:t, joiden alennettu 129 euron hinta on houkutteleva (norm. 199€).

Esille nostamisen arvoinen on myös Nothing Ear (2), jonka voi ostaa 99 euron hintaan (norm. 159€). Samsungin valikoimasta lähes ainoa tarjoustuote on Galaxy Buds 2 Pro 149 euron hintaan (norm. 229€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonylta tarjouksessa on uudet WF-1000XM5-nappikuulokkeet 249 euron hintaan (norm. 299€) sekä vanhaa mallistoa olevat sangalliset WH-1000XM4-kuulokkeet 229 euron hintaan (norm. 299€).

Alapuolella on listaus kuuloketarjouksia sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Veikon Kone:

Gigantti:

Verkkokauppa.com:

Power:

Elisa:

Telia:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday