SamsungYleinen

Kestävärakenteisesta Samsung Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimesta paljastui lisätietoja – saamassa Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy Xcover Pro

Viime viikolla kuultiin ensimmäisiä tietoja Samsungin mahdollisesti myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta kestävärakenteisesta Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimesta. Vielä viime viikolla puhelimesta ei tiedetty juurikaan mitään, mutta nyt salaisuuksien verho on alkanut aukeamaan. Galaxy Xcover Pro 2 on nimittäin paljastunut ensimmäisestä suorituskykytestistä.

Samsung on tiedetty kehittävän uutta SM-G736B-mallikoodia kantavaa puhelinta, jonka on odotettu olevan Galaxy Xcover Pro 2. Mallikoodista voitiin päätellä puhelimen tukevan 5G-yhteyksiä, mutta oikeastaan mitään muuta ei ollut tiedossa. Nyt samaisella mallikoodilla varusteltu puhelin on paljastunut Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta, joka paljastaa muutamia uusia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Xcover Pro 2 paljastui Geekbench-tietokannasta.

Geekbenchin listaus paljastaa puhelimessa olevan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka tekniset tiedot viittaavat vahvasti Qualcommin keskiluokan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin. Järjestelmäpiirin koodinimi on ”lahaina”, tehokkaimmat ytimet toimivat 2,4 GHz:n kellotaajuudella ja grafiikkasuorittimena on Adreno 642L. Snapdragon 778G perustuu TSMC:n 6 nanometrin valmistusprosessiin ja järjestelmäpiiri nähtiin viime vuonna esimerkiksi Galaxy A52S 5G -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskykytestin listaus paljastaa puhelimessa olevan myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä esiasennettuna on Android 12 -käyttöjärjestelmä. Valitettavasti mitään muutakaan Geekbench ei pysty tulevasta Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimesta paljastamaan. Tietojen valossa kyseessä on varsin kyvykkäillä keskiluokan ominaisuuksilla varusteltu kestävärakenteinen älypuhelin.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimen mahdollisesti lähikuukausina, mutta tarkkaa julkaisuaikaa ei ole vielä olemassa. Todennäköisesti tiedot täsmentyvät vielä ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Xcoverit ovat olleet tunnettuja bugeistaan ja muista ihmeellisistä toimintahäiriöistä. Saas nähdä mitä tämä sitten pitää sisällään.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung