SamsungYleinen

Samsungilta tulossa ensimmäinen kestävärakenteinen 5G-puhelin – huhut kertovat Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimesta

Samsung Galaxy Xcover Pro

Samsungilta on tulossa kevään aikana useita uutuuslaitteita muun muassa Galaxy A -mallistoon, mutta korealaisjätti on kehittämässä myös uutta kestävärakenteista älypuhelinta. Sammobile.com-sivusto on saanut käsiinsä tietoja mahdollisesta Galaxy Xcover Pro 2 -puhelimesta.

Kestävärakenteisen puhelimen mallikoodiksi kerrotaan SM-G736B, ja sen julkaisua voidaan odottaa jossain vaiheessa vuoden 2022 kesällä. Galaxy Xcover Pro 2 -mallinimellä huhuissa puhuteltu laite olisi myös mallistonsa ensimmäinen 5G-yhteydet tarjoava puhelin. Toistaiseksi laitteesta ei kuitenkaan ole muita varmoja tietoja, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua nähdään erilaisia vuotoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sammobile.com-sivusto on kuitenkin lähtenyt arvailemaan joitakin ominaisuuksia perustuen vanhempiin Xcover-puhelimiin. Samsung saattaa tarjota puhelimessa esimerkiksi irrotettavan akun, kuten alkuperäisessä Galaxy Xcover Pro -mallissa. Kestävärakenteiset puhelimet ovat usein olleet suunnattu yrityksille ja kenttätöihin, joissa vaihdettavasta akusta voikin olla suuri hyöty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover Pro 2 saattaa saada Exynos 1280 -järjestelmäpiirin, jota odotetaan myös tulevaan Galaxy A53 -puhelimeen. Muun muassa aikaisemmassa Galaxy Xcover Prossa oli Exynos 9611, joka löytyi myös Galaxy A51 -puhelimesta. Ominaisuudet voivat muutenkin olla pitkälti samanlaisia kuin Galaxy A53 -puhelimessa. Luonnollisesti Galaxy Xcover Pro 2 -puhelin on varmasti myös rakenteeltaan jämerämpi ja kestää iskuja sekä vettä.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung