RealmeYleinen

Kokispuhelin esitellään 10. helmikuuta – tältä näyttää odotettu erikoisversio Realme 10 Pro 5G -puhelimesta

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition

Realme on tekemässä yhteistyötä Coca-Colan kanssa, jonka tuloksena julkaistaan uusi erikoisversio Realme 10 Pro 5G -puhelimesta. Nyt Realme on vahvistanut uutuusversion julkaisun tapahtuvan 10. helmikuuta Intiassa, ja samalla on julkaistu ensimmäiset tarkat tuotekuvat.

Coca-Cola-erikoisversio tullaan julkaisemaan rajoitettuna eränä ja se on jäämässä nähtävästi vain Intian markkinoiden herkuksi. Uudet kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan punaisella taustalla Coca-Colan logo sekä osa takaosasta on musta. Kameraympyrät on korostettu punaisella rinkulalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi erikoisversiossa on ulkoisien muutoksien lisäksi muutamia ohjelmistollisia muutoksia. Lisäksi puhelin tullaan toimittamaan erikoispakkauksessa, jossa on teemaan sopivia yksityiskohtia. Teknisiltä ominaisuuksiltaan erikoisversio on odotettavasti täysin samanlainen kuin jo markkinoilla oleva Realme 10 Pro 5G.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 10 Pro 5G tarjoilee suuren 6,72 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri. Realme on varustellut puhelimen myös 108 megapikselin kaksoiskameralla, 5000 milliampeeritunnin akulla sekä 33 watin pikalatauksella.

Alapuolella on vielä muutamia kuvia erikoisversiosta.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme