HuaweiYleinen

Kompakti Huawei S-Tag -liikesensori julkaistiin – auttaa ymmärtämään harjoittelua ja parantaa juoksutehokkuutta

Huawei S-Tag

Huawei on julkaissut tänään useita uusia älykelloja, mutta myös uuden hieman erilaisemman terveyslaitteen. Kiinalaisjätti esitteli Huawei S-Tag-liikesensorin, joka on kompakti mukana kulkeva monitoiminen harjoituksien seurantalaite.

Valmistajan mukaan S-Tag auttaa kuluttajia ymmärtämään harjoittelunsa tilaa ja parantamaan juoksutehokkuutta vähentäen samalla loukkaantumisen riskiä monikäyttöisten ja dynaamisten liiketunnistimien avulla. Laitteen paino on vain 7,5 grammaa, joten se kulkee vaivatta mukana liikuntasuoritusten aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteessa on 9-akseliset ja erittäin tarkat sisäänrakennetut anturit, jotka tarkkailevat juoksuasentoa juoksijan jalkojen ja vyötärön liikedatan perusteella. Mittauksessa hyödynnetään 13 erilaista juoksuasennon datatyyppiä. Mittausten tavoitteena on auttaa käyttäjää saavuttamaan täydellinen juoksuasento.

Huawei S-Tag on helppo yhdistää Huawei Health -sovellukseen ja älykelloihin Bluetooth-yhteyden avulla. Juoksun ohella S-Tag tukee pyöräilyharjoittelun mittareita, kuten rytmi, nopeus ja etäisyys. Kätevän klipsun ansiosta laite voidaan kiinnittää esimerkiksi vaatteisiin, kenkiin tai pyörään.

Huawei S-Tag -laitteen hintaa tai saatavuutta Huawei ei vielä kertonut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Health+

Tänään Huawei ilmoitti myös muutamista uudistuksista suosittuun Huawei Health -palveluun ja samalla ilmoitti tuovansa tarjolle Huawei Health+ -version. Ilmainen Huawei Health tarjoaa edelleen laajan ominaisuusvalikoiman, joka auttaa pysymään kunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Huawei Health+ on uusi maksullinen tilauspalvelu niille, jotka kaipaavat vielä edistyneempiä terveys- ja liikuntaominaisuuksia. Terveyttä edistävän rutiinin luominen ei ole helppoa, mutta Huawei Health+ -palvelun Stay Fit -ohjelman avulla käyttäjät voivat luoda harjoituksia ja ravintosuunnitelmia, joiden automaattiset muistutukset perustuvat käyttäjän henkilökohtaiseen harjoitushistoriaan sekä tavoitteisiin ja lempiruokiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nutritional Analysis -toiminto laskee kalorit ja auttaa pysymään tavoitteissa. Huawein Breathing Training -harjoitus sallii käyttäjien luoda ja kehittää omia hengitysharjoitusrutiineja, mikä tukee säännöllistä, arjen keskelle sopivaa harjoittelua.

Huawei Health+ -palvelu tuodaan ensimmäisenä saataville Saksassa ja Italiassa.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei