HuaweiYleinen

Täysin uusi Huawei Watch Fit 2 -älykello julkaistiin – tyylikkyyttä kolmessa eri versiossa

Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch Fit 2 on täysin uusi älykello, joka tarjoaa Huawein mukaan tyylikkyyttä ja nuorekkuutta. Kyseessä on neliömäisellä rakenteella varusteltu kello, jossa on aikaisempaa enemmän kehittyneempiä ominaisuuksia. Huawei esitteli kellon kolmessa versiossa, jotka ovat Active, Classic ja Elegant.

Uutuuskello on valmistettu hieman erilaisista materiaaleista versiosta riippuen. Active-versiossa on muovirunko, mutta Classic- ja Elegant-versioissa on alumiinirunko. Active on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat musta Midnight Black, vaaleanpunainen Sakura Pink sekä sininen Isle Blue. Classic-versiosta on kaksi väriä, jotka ovat harmaa Nebula Gray ja valkoinen Moon White. Elegant-versio on myös saatavilla kahdessa värissä, jotka ovat kultainen Premium Gold ja hopea Silver Frost.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Active

Elegant

Classic

Huawei Watch Fit 2 -kello on rakennettu suuren 1,74 tuuman AMOLED-näytön ympärille, joka peittää etuosan pinta-alasta noin 72,2 prosenttia. Näytössä on 336 x 480 pikselin tarkkuus, joka vastaa 336 pikseliä tuumaa kohden. Huawei on kehittänyt kelloon myös uuden Link-muotoillun ranneketoteutuksen, jonka avulla rannekkeiden vaihtaminen on aikaisempaa helpompaa.

Älykellossa on tuttuun Huawein tyyliin pitkä 10 päivän akunkesto peruskäytössä ja 7 päivän akunkesto raskaassa käytössä. NFC-tuki löytyy Huawei Watch Fit 2:n Classic- ja Elegant-versioista. Huawein mukaan kellossa on myös itsenäinen musiikkitoistin ja kelloon voi viedä jopa 500 kappaletta. Tuettuna on myös Bluetooth-puhelut. Huawei Watch Fit 2 -kello on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on luonnollisesti tuonut mukaan laadukkaat urheilu- ja terveystoimintonsa, jotka on nähty yhtiön muissakin kelloissa. Huawei Watch Fit 2 tukee 97 erillistä urheilutilaa. Lisäksi kellossa on animoidut verryttelyavustajat sekä juostessa kello osaa antaa reaaliaikaisia tietoja. Tuettuna on esimerkiksi RAI-indeksi ja VO2Max. Huawei tarjoaa tuen myös stressin seurannalle, SpO2-mittaukselle, sykkeen mittaukselle, kuukautisten seurannalle sekä unen seurannalle.

Euroopassa Huawei on kertonut uutuuskellon tulevan myyntiin Active-versiona 149 euron hintaan, Classic-versiona 199 euron hintaan ja Elegant-versiona 249 euron hintaan. Toistaiseksi ei ole tietoa saatavuudesta tai hinnasta Suomen markkinoilla.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei