AndroidOnePlus

Kultainen OnePlus 3T saapuu myyntiin 6.1.2017 – Elisa aloittaa ennakkomyynnin huomenna

OnePlus on vihdoin tuomassa myyntiin OnePlus 3T -mallista myös kultaisen version, joka julkaistiin samanaikaisesti Gunmetal -värivaihtoehdon kanssa marraskuussa. Nyt kiinalainen OnePlus on lähettänyt viestin kultaista puhelinta haluaville kuluttajille väriversion saapumisesta myyntiin 6. tammukuuta, eli huomenna.

Kultainen OnePlus 3T tulee saataville vain 64 gigatavun versiona, eikä siitä ole aikomusta tuoda markkinoille Gunmetal -värin tavoin 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltua versiota. OnePlus 3T:n muita ominaisuuksia ovat neliytiminen Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 2.35 GHz:n taajuudella toimivasta Kryo-ytimestä sekä kahdesta 1.6 GHz:n taajuudella hyrräävästä samaisesta Kryo-ytimestä. Grafiikkasuorittimena puhelimessa on jo alkuperäisestä OnePlus 3 -mallista tuttu Adreno 530. OnePlus 3T:ssä on myös 6 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlus 3T:n hinnat alkavat 439 eurosta, jolla saa 64 gigatavun muistilla varustetun version. Suuremman 128 gigatavun muistin sisältävä versio maksaa 479 euroa. Puhelin on ollut Suomessa saatavilla marraskuun lopulta lähtien.

OnePlus 3T:n kultainen versio saapuu siis huomenna myyntiin yhtiön omassa verkkokaupassa, Suomessa puhelinta myy myös Elisa. SuomiMobiilille kerrottiin, että Elisan kehityspäällikkö Mikko Pukkilan mukaan kultaisen OnePlus 3T:n ennakkomyynti aloitetaan heti huomenna, kun OnePlus itse aloittaa tuotteen myynnin. Elisa odottaa toimituksien alkavan viikolla 2 tai 3.

 

Päivitetty 16.00: Lisätty Elisan antama kommentti myyntiintulosta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android