AndroidHMDNokiaYleinen

Kuvat Nokia 6 (2018) -puhelimesta vuotivat päivää ennen julkaisua

Huhut Nokia 6 (2018) -puhelimen ympärillä käyvät kuumana, sillä se tullaan julkaisemaan jo todennäköisesti huomenna. Puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki, mutta huhuja näytön koosta ja lähes kehyksettömästä näytöstä on kuitenkin vielä ollut. Nyt puhelin on vuotanut oikeissa kuvissa, jotka paljastavat paljon yksityiskohtia laitteesta.

Kuvien perusteella Nokia 6 (2018) tulee saamaan jo edeltäjästään tutun muotoilun, mutta kameran aluetta on hieman venytetty. Lisäksi sormenjälkilukija on tuotu puhelimen taakse. Ainakin vuotaneessa mustassa väriversiossa näyttää olevan kuparisia yksityiskohtia. Vuotaneet kuvat vahvistavat myös, että puhelimessa tullaan näkemään perinteinen 16:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 6 (2018) -puhelimessa tiedetään olevan 5,5 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pääkamerana toimii yksi 16 megapikselin sensori ja etukamera 8 megapikselin sensori. Käyttöjärjestelmä on Tenaa tietojen mukaan Android 7.1.1, mutta Geekbenchin mukaan puhelimessa on jo tuoreempi Android 8.0 Oreo. Nokia 6 (2018) -versiossa akun koko on 3000 milliampeerituntia. Värivaihtoehdoiksi Tenaa on listannut valkoisen, mustan ja sinisen.

Lähde: GizChina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android