AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 6 (2018) paljastui Geekbenchin tietokannasta

Nokia 6 (2018) tullaan julkaisemaan todennäköisesti tällä viikolla, mutta jo ennen julkaisua lähes kaikki yksityiskohdat ovat paljastuneet Kiinan televiranomaisen Tenaan kautta. Tällä kertaa HMD Globalin TA-1054 -mallikoodia kantava puhelin on päätynyt Geekbenchin tietokantaan, joka vahvistaa vielä yhden ominaisuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Geekbenchin mukaan uudessa Nokia-puhelimessa tullaan näkemään Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, josta on myös huhuissa puhuttu. Geekbenchin tietojen perusteella puhelinta on ainakin testattu Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmällä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö siinä voisi olla myös vanhempi Android 7.1.1 Nougat -versio.

Nokia 6 (2018) -puhelimessa tiedetään olevan 5,5 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pääkamerana toimii yksi 16 megapikselin sensori ja etukamera 8 megapikselin sensori. Käyttöjärjestelmä on Tenaa tietojen mukaan Android 7.1.1, mutta Geekbenchin mukaan puhelimessa on jo tuoreempi Android 8.0 Oreo. Nokia 6 (2018) -versiossa akun koko on 3000 milliampeerituntia. Värivaihtoehdoiksi Tenaa on listannut valkoisen, mustan ja sinisen.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android