HMDNokiaYleinen

Kuvat vahvistavat julkaisemattomasta Nokia 5.3 -puhelimesta löytyvän makrokamera

Nokia 5.3

HMD Global ilmoitti eilen yhteistyöstään uuden Bond-elokuvan kanssa, ja tulevassa elokuvassa tullaan näkemään myös vielä julkaisemattomia Nokia-puhelimia. Lisäksi HMD Global kertoi sunnuntaina käynnistyvän mainoskampanjan, joka avataan 90 sekunnin mittaisella videolla, jossa nähdään ensivilaus vielä julkaisemattomasta Nokia 5.3 -puhelimesta.

Kyseessä on puhelin, joka on nähty jo aikaisemmin livevuotokuvissa ja nimen on pitkään odotettu olevan Nokia 5.2. Puhelimen nimi on kuitenkin muuttunut Nokia 5.3 -malliksi, ja HMD Globalilta odotetaan 19. maaliskuuta myös Nokia 1.3- ja Nokia 8.3 -puhelimia. Nähtävästi tuleva Bond-henkinen markkinointivideo on vuotanut nettiin ja siitä on laitettu jakoon useita kuvakaappauksia, joissa Nokia 5.3 -puhelin näkyy. Kuvat vahvistavat laitteen muotoilun sekä muutamia ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa nähdään pyöreällä kamera-alueella varusteltu takaosa, johon on laitettu neljä kameraa sekä salama. Nokia 5.3 -puhelimen takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija sekä kiiltävä Nokia-logo. Puhelimen etuosassa on pisaramainen loviratkaisu sekä kapeat kehykset. Kuvat vahvistavat myöskin 3,5 mm kuulokeliittimen läsnäolon.

Yhdessä vuotaneessa kuvassa on esillä puhelimen kamerasovellus selvästi, ja se vahvistaa muutamia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Nokia 5.3:n neloiskamera tulee rakentumaan ainakin pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä makrokamerasta. Neljäs kameroista on todennäköisesti syvyysterävyyskamera. Makrokameraa ei ole aikaisemmin HMD Globalin Nokia-puhelimissa nähty, joten kyseessä on uusi ominaisuus. Makrokameroita on kuitenkin nähty jo vuoden verran kilpailijoiden älypuhelimissa.

Nokia 5.3 -puhelimessa on makrokamera.

Vuotaneiden tietojen mukaan Nokia 5.3 tulisi saamaan Snapdragon 665 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi laitteessa odotetaan olevan oletuksena Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Puhelimen julkaisu tapahtuu siis 19. maaliskuuta Lontoossa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. 90 sekunnin mittainen markkinointivideo tullaan julkaisemaan jo 8. maaliskuuta. Videolla tullaan näkemään Nokia 5.3 -puhelin.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD