OPPOYleinen

Oppo Watch -älykello julki – inspiraatiota haettu vahvasti Applelta

Oppo on julkaissut uusien Find X2- ja Find X2 Pro -älypuhelimiensa rinnalla myös Oppo Watch -älykellon. Kyseessä on huippuluokan älykello, jonka muotoilu on varsin tuttu muun muassa Applen älykelloista.

Kellon näyttöön Oppo on panostanut tällä kertaa erittäin paljon, ja laite tulee tarjolle myös kahdessa koko vaihtoehdossa, jotka ovat 1,6 ja 1,9 tuumaa. Näyttö perustuu kaartuvaan AMOLED-paneeliin, jonka pikselitiheys on 326 pikseliä. Näytössä kerrotaan olevan myös minimoidut kehykset. Rakenteeltaan kello on alumiinia ja sen toisella sivulla on kaksi painiketta käyttöliittymässä liikkumista varten. Oppo on tehnyt uutuuskellosta myöskin 5ATM-vedenkestävän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Watch tukee tuttuja seurantaominaisuuksia, kuten erilaisia harjoituksia, nukkumista sekä sykettä. Kellossa on myös EKG-ominaisuus, joka ei ole vielä kovin yleinen älykelloissa.

Kellosta löytyy Snapdragon Wear 2500 -järjestelmäpiiri ja sisäistä tallennustilaa on mukavat 8 gigatavua. Ohjelmistona toimii Oppon oma ColorOS Watch -käyttöliittymä, joka perustuu Androidiin. Laite tukee eSIM-korttia, joka tekee Oppo Watch -kellosta täysin riippumattoman älypuhelimesta. Älykellossa on luonnollisesti myös sisäänrakennettu GPS, NFC sekä Bluetooth 4.2 -yhteys. Oppo kertoo kellon olevan käytettävissä älypuhelimien kanssa, joissa on Android 6.0 tai tuoreempi versio.

Akun latauksesta huolehtii VOOC-pikalataus, jonka luvataan tuovan 50 prosenttia akkua vain 17 minuutin latauksen jälkeen. Kellon kerrotaan toimivan yhdellä latauksella jopa 40 tuntia normaalissa käytössä, kun virransäästötilassa akku voi kestää jopa 21 päivää.

Toistaiseksi Oppo Watch on julkaistu vain Kiinan markkinoille, eikä tällä hetkellä ole tietoa laitteen saatavuudesta globaaleilla markkinoilla. Kiinassa kellon myynti alkaa 24. maaliskuuta ja tarjolla on 46 mm ja 41 mm versiot. Suurempi versio maksaa 1999 juania (noin 260 euroa) ja pienempi versio vastaavasti 1499 juania (noin 195 euroa).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Oppon lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. En usko että on haettu mallia Applelta koska muoto on mitä on sama kuin 70’luvun ja 80 alun casio oli aikanaan .siitä voisi sanoa samaa Applesta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO