MotorolaYleinen

Kuvavuodossa Motorolan tuleva pop-up-kameralla varusteltu älypuhelin

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on julkaissut kuluvan vuoden aikana useita uusia älypuhelimia ja lisää on todennäköisesti vielä tulossa. Tällä viikolla nettiin on vuotanut muun muassa tietoja Motorola One Macro -puhelimesta ja nyt vuorossa on pop-up-kameralla varusteltu mysteerinen Motorola-puhelin.

Uudet vuotokuvat on julkaistu Motorola Latinoamerica -fanisivulla Facebookissa. Kuvista nähdään, että puhelimessa on etuosassa suuri näyttöpaneeli, jossa ei ole etukameraa varten mitään reikiä tai lovia. Takaosassa on kamera-alue sekä LED-valaistu sormenjälkilukija. Nähtävästi Motorola on integroinut kaikki kamerat samaan pop-up-mekanismiin. Takaosassa on kaksoiskamera, jonka rinnalla on yksi LED-salama, kun taasen etukameroita on vain yksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa puhelimen mallinimeämisestä tai teknisistä tiedoista. Kyseessä saattaa olla Motorola One- tai Moto G -tuoteperheisiin kuuluva keskihintaluokan älypuhelin. Puhelimesta tullaan todennäköisesti lähiaikoina kuulemaan lisää, mutta tällä hetkellä siitä tiedetään ainoastaan vuodettujen kuvien verran.

Lähde: Facebook (Motorola Latinoamerica)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola