MotorolaYleinen

Motorola One Macro jälleen vuotokuvassa – Julkaisu mahdollisesti jo ensi viikolla

Jo aikaisemmin tällä viikolla Motorolan vielä julkaisematon One Macro -puhelin paljastui jälleenmyyjän listauksesta ja nyt puhelimesta on paljastanut jälleen uusi tarkempi tuotekuva. Tuoreimpien raporttien mukaan uutuuspuhelin saatetaan julkaista Intian markkinoilla jo ensi viikolla.

Uuden vuotokuvan on julkaissut tunnettu vuotaja Evan Blass ja kuvassa One Macro on esillä liukuvärjätyssä violetissa versiossa. Aikaisemmin puhelin nähtiin sinisessä liukuvärjätyssä versiossa, joka tarkoittaa Motorolan keskittyvän puhelimen kanssa liukuvärjättyyn toteutukseen. Kuvasta nähdään, että etuosassa on varsin suuret näyttöä kiertävät kaistaleet sekä pisaramainen loviratkaisu. Takaosassa on kolme kameraa, laserautomaattitarkennus sekä LED-salama. Sormenjälkilukija sijaitsee takaosassa Motorola-logossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameran vieressä on teksti ”Macro Laser AF”, joka vihjaa makrokamerassa olevan tuki laserautomaattitarkennukselle.

Aikaisempien huhujen mukaan kyseessä olisi XT2016-1 -mallikoodilla tunnettu puhelin ja sen on tarkoitus tulla globaalisti myyntiin. Motorola tulee todennäköisesti hyödyntämään puhelimessa Android One -käyttöjärjestelmää ja sen tehoista on vastaamassa MediaTek Helio P60 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia One Macro -puhelimeen odotetaan vain 2 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 32 tai 64 gigatavua. Puhelimessa on myöskin 5,7 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli sekä 4000 milliampeeritunnin akku. Takaosan kamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Julkaisu tapahtunee siis ensi viikon aikana Intiassa, mutta Motorolan odotetaan tuovan One Macro -puhelimen myyntiin myöskin globaalisti. Huhuttu hinta puhelimelle on noin 250 dollaria.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola