GoogleYleinen

Kuvavuoto: Googlelta tulossa suurempi Pixel Watch 3 XL -älykello

Hiljattain vuodettujen Pixel Watch 3 -kellon kuvien jälkeen on vuodettu kuvia myös suuremmasta Pixel Watch 3 -älykellosta. Kuvat ovat peräisin tutulta OnLeaksilta ja ne on julkaistu alun perin Android Headliness- sivuston kautta. 

Tekniset erot Pixel Watch 3- ja Watch 3 XL -kellojen välillä rajoittuvat todennäköisesti kasvavan näytön lisäksi akun kokoon ja kellon suurempiin mittoihin. Kuvien perusteella muotoilu ei Pixel Watch 3 XL kellossa eroa pienemmästä Pixel Watch 3 -kellosta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellotaulu on pyöreä ja kaartuu reunoille, joskin itse näyttöpaneeli ei kaarru vaan on tasainen. Näytön koko olisi 1,45 tuumaa, eli 0,25 tuumaa suurempi kuin Pixel Watch 3 -kelloon on huhuttu. Kellon mitoiksi on vuodon yhteydessä ilmoitettu 45 x 45 x 13.89 mm. 

Pixel Watch 3 XL -kellon mittojen kasvun epäillään näytön koon kasvun lisäksi johtuvan joistakin erilaisista sensoreista sekä suuremmasta akusta verrattuna Pixel Watch 3 -perusmalliin. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google olisi väitetysti muuttamassa Pixel Watch 3 XL -kellon rannekkeiden kiinnitystä nykyistä kookkaammaksi. Kasvun syynä olisi ainoastaan rungon ja näytön koon kasvaminen, eikä varsinaisia teknisiä muutoksia olisi mekaniikkaan tulossa. Koon kasvu kuitenkin pois sulkee vanhempien Pixel Watch- ja Pixel Watch 2 -kellojen rannekkeiden yhteensopivuuden Pixel Watch 3 XL -kellon kanssa. 

Pixel Watch 3 XL tai Pixel Watch 3 -kellojenn teknisistä tiedoista ei tässä vaiheessa ole juurikaan tietoa. Todennäköisesti kelloissa nähdään uudet järjestelmäpiirit ja esimerkiksi uusittuja sensoreita. Akun kesto voisi parantua ohjelmistoon tehtyjen muutosten osalta, sillä Pixel Watch 3 -kellon akun koon huhutaan kasvavan vaivaisella kolmella milliampeeritunnilla ollen 307 milliampeerituntia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google julkistanee kellot syksyllä yhdessä Pixel 9 -sarjan puhelinten kanssa. Ennen virallista julkistusta tarkentunee myös kellojen tekniset tiedot ja muutokset. 

Lähde: AndroidHeadlines 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google