OnePlusYleinen

Kuvavuoto: OnePlusilta tulossa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet sekä Warp Charge 30 -autolaturi

Kuvavuodossa tulevat kuulokkeet ja autolaturi.

Kiinalaiselta OnePlusilta odotetaan parin viikon päästä uusia huippupuhelimia, mutta tuoreimman vuodon perusteella yhtiöltä on lupa odottaa myöskin muita uusia tuotteita. Twitterissä Ishan Agarwal on julkaissut kuvan, jossa nähdään muun muassa vielä julkaisemattomat kuulokkeet.

Vuotaneen kuvan väitetään olevan peräisin LinusTechTips:in somekanavasta, mutta sittemmin se on poistettu. Kuvassa on esillä OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet sekä Warp Charge 30 -autolaturi. OnePlus julkaisi alkuperäiset Bullets Wireless -kuulokkeet toukokuussa 2018 yhdessä OnePlus 6 -puhelimen kanssa. Kuulokkeiden hinnoittelu asettui 69 euroon. Nyt uusien Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden kerrotaan muun muassa tuovan paremman äänenlaadun. Kuvan perusteella myöskin kuulokkeiden design on hieman muuttunut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan toinen julkaisematon uutuuslaite on taasen autolaturi, jossa käytetään Warp-tuotemerkkiä, joka tuli tutuksi ensimmäisen kerran OnePlus 6T McLaren -älypuhelimessa. Autolaturin pitäisi nimensä perusteella myöskin kyetä 30 watin latausnopeuteen.

Uusia kuulokkeita sekä autolaturia on lupa odottaa OnePlusilta 14. toukokuuta, jolloin myös OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimet julkaistaan.

Lähde: Ishan Agarwal

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus