XiaomiYleinen

Xiaomin ensimmäinen 5G-puhelin saapuu myyntiin Euroopassa torstaina 2. toukokuuta

Xiaomi Mi MIX 3 5G -puhelin MWC 2019 -messuilla.

Xiaomi esitteli helmikuussa MWC 2019 -messujen yhteydessä Mi MIX 3 5G -puhelimen ja nyt puhelin on tulossa virallisesti myyntiin Euroopassa. Kyseessä on ensimmäinen 5G-puhelin, joka tulee myyntiin Euroopassa, mutta toistaiseksi saatavuus on erittäin rajallista ja myynti alkaa vain yhdessä maassa.

Xiaomi kertoo työskennelleensä väsymättä yhdessä tärkeimpien kumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa nopeuttaakseen huippuluokan 5G-puhelimien saatavuutta. Tänään Xiaomi ja sveitsiläinen operaattori Sunrise ovat ilmoittaneet Mi MIX 5G -puhelimen saapuvan myyntiin 2. toukokuuta Sveitsissä. Lisäksi Mi MIX 3 5G on tulossa nähtäville Sunrise-myymälöihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sunrise on kertonut myös tuovansa myyntiin Huawei Mate 20 X 5G -puhelimen 2. toukokuuta 977 Sveitsin frangin hintaan, joka on noin 872 euroa. Xiaomi Mi MIX 3 5G maksaa Sveitsissä taasen 847 frangia, eli noin 740 euroa.

Uudessa Mi MIX 3 5G -puhelimessa on Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, Snapdragon X50 5G -modeemi sekä muuten varsin vastaavat tekniset ominaisuudet kuin viime vuonna julkaistussa Xiaomi Mi MIX 3 -puhelimessa. Xiaomi Mi MIX 3 5G -puhelimesta voi lukea lisää tämän linkin kautta.

Xiaomi kertoo tiedotteessaan jatkavansa neuvotteluja monien operaattoreiden kanssa maailmanlaajuisesti, jotta 5G-puhelimet saataisiin kuluttajien käsiin. Toistaiseksi Xiaomi Mi MIX 3 5G -puhelimen saatavuudesta muun muassa Suomessa ei ole tietoa. Helmikuussa julkaisun yhteydessä Xiaomi kertoi puhelimen hinnaksi Euroopassa 599 euroa ja Suomi-hinnaksi 649 euroa.

Lähde: Xiaomin tiedote, Sunrisen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi