KuvinaOnePlusYleinen

Kuvina OnePlus 6T McLaren -erikoisversio – Tällaisen paketin saa 699 eurolla

OnePlus julkaisi tänään yhdessä McLarenin kanssa uuden OnePlus 6T McLaren -erikoisversion ja myös SuomiMobiilissa uutuuspuhelimeen ollaan saatu tutustua noin viikon verran. Erikoisversio on saanut uutta ilmettä sekä muutamia uusia teknisiä ominaisuuksia, joita ei alkuperäisestä OnePlus 6T -versiosta löydy. Tässä artikkelissa tarkastellaan uutuuspuhelinta kuvien muodossa ja arvostelu julkaistaan myöhemmin tällä viikolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lue myös: OnePlus 6T McLaren -erikoisversio julkaistiin – 10 Gt RAM-muistia ja uusi Warp Charge 30 -lataus

Uskomaton unboxing-kokemus

 

OnePlus 6T McLaren -erikoisversion kohdalla OnePlus on panostanut jälleen kerran unboxing-kokemukseen aivan kuten viime vuonna OnePlus 5T Star Wars -erikoisversion kanssa. Tällä kertaa myyntipakkaus on tehty vastaamaan McLarenin tyyliä monellakin tavalla, mikä näkyy niin ulkoisesti kuin myyntipakkauksen sisällön kautta.

Myyntipakkauksen päällä on McLaren-tyyliin sopiva oranssi kerros, jossa on ”Salute to Speed” -markkinointiteksti sekä OnePlussan ja McLarenin logot. Tämän alta paljastuu tumma myyntipakkaus, joka on päällystetty hiilikuidun tyylisellä pinnoitteella. Myyntipakkausta avatessa ensimmäisenä löytyy kirjanen molempien yhtiöiden historiasta, johon tuodaan videotiedostoja lisätyllä todellisuudella laitteen kameran avustuksella. Tämä kirjanen kätkee sisällensä myös itse puhelimen, joka löytyy omasta upotuksestaan kirjan viimeiseltä sivulta.

Kirjan alapuolelta paljastuu tyylikkään oranssi lataus- ja tiedonsiirtokaapeli sekä oranssi-musta laturi ja kuulokeadapteri. Mukana on myös hiilikuituinen suojakuori, jossa on McLarenin logo. Suojakuoren sisäpuolelta löytyy vielä tuttuun OnePlus-tyyliin lyhyt kirje Pete Laulta, yhtiön toimitusjohtajalta. Myyntipakkauksen kruunaa vielä erikoinen laatta, johon on upotettu Speedmark-logo. Kyseinen logo on valmistettu McLarenin ID/design F1 AA -hiilikuidusta. Samaa materiaalia käytettiin McLaren MCL33 Formula 1 -autoissa. Pakkauksen pohjalla on lisäksi SIM-korttiluukun avaustyökalu, turvallisuustietoja sekä pikakäyttöopas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myyntipakkauksen sisältö:

  • Kirja yhtiöiden historiasta
  • OnePlus 6T McLaren Edition
  • Oranssi USB-C-tyypin kaapeli
  • 30W OnePlus Warp Charge -laturi
  • 5 mm kuulokeadapteri
  • Hiilikuitu suojakuori McLaren-logolla
  • Speedmark-logolla varusteltu laatta
  • Pikakäyttöopas / turvallisuustietoja

Uusia design-elementtejä

Koska OnePlus 6T McLarenin designin pohjana käytetään OnePlus 6T -puhelinta, niin ulkoisesti kyse on täysin samasta puhelimesta. Tällä kertaa erotutaan erilaisella takakuoren toteutuksella. McLarenin tunnusomainen Papaya Orange -väri kulkee laitteen alareunaa pitkin, taittaen vähitellen mustaan. Puhelimen takakuori perustuu McLarenin hiilikuituun, jota on käytetty McLarenin Formula 1 -autojen suunnittelussa vuodesta 1981 asti sekä vuodesta 1993 asti muissa McLarenin autoissa.

Aikaisemmin OnePlus 6T -puhelimessa nähty ”Designed by OnePlus” -teksti on korvattu kokonaan McLarenin logolla, joka heijastuu vaikuttavasti valon osuessa logoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6T McLaren -version kohdalla on tehty myös muutamia muutoksia ohjelmistoon. Tuttuun tyyliin mukana on muutamia McLarenille optimoituja taustakuvia, joiden lisäksi myös käyttöliittymää on hieman kustomoitu. Puhelimessa on oletuksena päällä McLaren-teema, jonka päävärit ovat musta sekä oranssi. Myös sormenjälkilukijan yhteydessä oleva animaatio on muokattu vastaamaan McLarenin tyyliä ja historiaa.

Kaksi keskeistä teknistä uudistusta

Uutuuspuhelimen keskeisimmät tekniset uudistukset löytyvät suuremmasta RAM-muistista sekä nopeammasta latauksesta. RAM-muistia OnePlus 6T McLarenista löytyy jopa 10 gigatavua, joka on enemmän kuin koskaan aikaisemmin OnePlusin puhelimissa. Aikaisemmin suurin RAM-muistimäärä on ollut 8 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa on 256 gigatavua.

Toinen suurempi uudistus löytyy latauksesta. OnePlus hyödyntää nyt täysin uutta Warp Charge 30W -tekniikkaa. OnePlusin antamien tietojen mukaan 20 minuutin latauksella päivän akunkeston, kun aikaisemmin 20W-pikalaturilla 30 minuutin latauksella päästiin päivän akunkestoon. Uusittu pikalataus tekee siis OnePlusin varsin nopeasta lataustekniikasta entistäkin nopeampaa.

Suomessa OnePlus 6T McLaren -erikoisversion ennakkomyynti alkoi tänään 11. joulukuuta 699 euron hintaan. Puhelin on saatavilla OnePlussan omasta verkkokaupasta sekä DNA:lta, Telialta, Elisalta ja Verkkokauppa.comilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Kuvina