HuaweiYleinen

Mitä ihmettä Huawei? Kuvavuoto paljastaa Huawei Watch Buds -älykellon, jonka sisältä löytyy langattomat nappikuulokkeet

Huawei Watch Buds

Oletko aina halunnut kuulokkeet ja älykellon samassa paketissa? Huawei saattaa pian julkaista tähän ratkaisun, sillä kuvavuoto paljastaa toistaiseksi julkaisemattoman Huawei Watch Buds -kellon. Aikaisemmin Huawei esitteli irrotettavalla kellotaululla varustellun Watch GT Cyber -kellon, mutta Watch Buds on vielä oudompi.

Huawei Watch Buds -kellon koodinimen kerrotaan olevan ”Conan”, ja nyt kellosta on nähty ensimmäisiä kuvia. Myyntipakkauskuva paljastaa kellon markkinointinimen ja antaa vilauksen erikoiseen toteutukseen. Kellotaulun alta paljastuu kaksi sylinterimäistä esinettä, jotka ovat nimen perusteella langattomat nappikuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvan mukaan kellotaulu nousee ylöspäin ja kuulokkeet saadaan poistettua sen alapuolelta. Kuvassa nähdään kellossa olevan metallinen runko sekä nahkainen ranneke. Kuulokkeiden kerrotaan olevan hieman pienemmät kuin pikkusormi. Vuotojen perusteella Huawei on onnistuneesti pystynyt pitämään kellon paksuuden hallinnassa, vaikka kuulokkeet vievätkin tilaa kellon sisältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nettiin on vuotanut myös piirroskuvia, jotka ovat nähtävästi jonkinlaisesta käyttöoppaasta. Toistaiseksi kellon ja kuulokkeiden yhdistelmästä ei ole vuotanut tarkempia tietoja. Tietojen mukaan Huawei voisi julkaista Watch Buds -älykellon kotimarkkinoillaan Kiinassa 9. joulukuuta yhdessä Nova 10 SE -puhelimen kanssa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Huawei yhdistää kuulokkeet ja kellon. Jo vuonna 2014 Huawei esitteli B-sarjan aktiivisuusrannekkeen, joka toimi samalla myös kuulokkeena. Nyt toteutus kuitenkin sisältää nappikuulokkeet, joten ratkaisu on hieman erilainen. Todennäköisesti tiedot tulevat vielä tarkentumaan lähiviikkoina.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei