SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy A34 – vuotaja julkaisi kuvat odotetusta uutuuspuhelimesta

Samsung Galaxy A34 5G

Tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut tänään ensi vuoden alussa julkaistavaksi odotetun Galaxy A34 -puhelimen mallinnuskuvat. Aikaisemmin samainen vuotaja julkisti jo Galaxy A54 5G -puhelimen kuvat. Kuvat perustuvat CAD-mallinnukseen, joten kuvat eivät ole välttämättä täysin tarkkoja, mutta antavat hyvän käsityksen muotoilusta.

Galaxy A34 -puhelimen vuotokuvat paljastavat laitteen saavan lähes samanlaisen muotoilun kuin Galaxy A54 5G -puhelin. Laitteen takaosassa on erillisiä ulkonevia kameroita kolme kappaletta, joiden kaverina on yksi LED-salamavalo. Takaosassa on myös Samsungin logo. Etuosassa nähdään pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, jossa on kohtuulliset kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A34 5G

Kuvat paljastavat Galaxy A34 -puheimen oikeassa reunassa olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Virtapainikkeessa ei nähdä sormenjälkilukijaa, joten se on todennäköisesti integroitu näyttöön. Galaxy A34 saanee siis AMOLED-näyttöpaneelin. Yläreunassa nähdään mikrofoni sekä SIM-korttitelakka. Alareunassa on mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin. Erillistä kuulokeliitintä ei ole.

Samsung Galaxy A34 5G

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisilme puhelimessa tulee hieman muuttumaan. Muovinen kehys on viimeistelty melko pyöreäksi, mutta taka- ja etuosa ovat aivan tasaiset. Galaxy A33 5G -puhelimessa nähtiin vielä laatikkomainen kamera-alue, mutta Galaxy A34 -puhelimessa siitä on luovuttu. Puhelimen mitoiksi on kerrottu 161,3 x 77,7 x 8,2 millimetriä.

Tietojen mukaan näyttö olisi noin 6,5 tuuman kokoinen. Toistaiseksi muita tarkkoja tietoja puhelimesta ei ole vuotanut. Vaikka lähde sanoo, että kuvissa voi olla 4G- tai 5G-versio puhelimesta, niin todennäköisetsi kyse on 5G-versiosta. Myöskään Galaxy A33 5G -puhelimesta ei enää nähty erillistä 4G-versiota, joten todennäköisesti Galaxy A34 5G -puhelimestakaan ei nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A34 5G

Odotettavasti Samsung esittelee Galaxy A34 -puhelimen ensi vuoden alussa. Samsungin on odotettu julkaisevan ainakin Galaxy A54 5G -puhelimen hieman normaalia aikaisemmin, jonka yhteydessä myös Galaxy A34 5G -mallin julkaisu olisi loogista.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung