AcerYleinen

Kuvina ACER Predator pelitabletti

Saimme Acerilta testiin Predator pelitabletin. Tässä artikkelissa käymme läpi tabletin teknisiä tietoja ja myös saatte pienen maistiaisen kuvien merkeissä tabletista.

Acer Predator pelitabletti painaa vain 350g ja on mitoiltaan seuraavanlainen: Pituus 218mm, Leveys 127mm ja paksuutta tabletilta löytyy 8.7mm. Tabletin sisältä löytyy Intel Atom x7-Z8700 Quad Core 1,6 GHz prosessori, RAM-muistia 2GB ja 32GB sisäistä muistia, joka on laajennettavissa 128GB muistikortin avulla. Tabletin näyttö on 8-tuumainen Full HD IPS näyttö, joka tarjoaa 100% NTSC-väriavaruuden toiston. Grafiikkaa pyörittää Intel HD Graphics (Gen 8-LP, 600 MHz). Akku on kooltaan 4550mAh ja Acer lupailee 8.5-tunnin käyttöaikaa. Predator tabletista löytyy myös kaksi kameraa, takakamera on 5MP ja etukamera 2MP. Tabletista löytyy myös 1xUSB-portti.

Acer Predator tabletti on tarkoitettu kovaan mobiilipelaamiseen ja se näkyy myös tabletin suunnittelussa. Tablettissa on myös neljä etukaiutinta. Arvostelu tabletista tulee luettavaksi sivustollemme piakkoin.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Acer