LGYleinen

Kuvina LG G5 – poikkeuksellinen huippuluokan puhelin

Odotin innolla saavani käsiini LG:n G5 huippuluokan älypuhelimen ja viimein sen sainkin, kiitos LG:n. Tämän artikkelin on tarkoitus näyttää LG G5 kuvien merkeissä ja myös kertoa puhelimen tärkeimmät tekniset tiedot. Arvostelu LG G5:stä on luettavissa piakkoin.

LG G5:ssä on 5.3-tuuman IPS LCD-näyttö ja tarkkuus on 2560×1440 pikseliä. Kameroina toimivat kaksi 16MP ja 8MP takakameraa, joista toinen 8MP on varustettu laajakulma sensorilla. Edessä on normaali 8MP kamera. Muistia puhelimesta löytyy 32 Gt sisäinen tallennustila ja paikka jopa 200 Gt:n muistikortille. Käyttömuistia puhelimesta löytyy 4GB RAM. Akkuna on 2880mAh ja se tukee Qualcommin Quick Charge 3.0 teknologiaa. Käyttöjärjestelmä puhelimessa on Android 6.0.1 ja päällä on LG:n oma käyttöliittymä. Puhelinta pyörittää Snapdragon 820 järjestelmäpiiri, joka löytyy monista huippuluokan puhelimista. Mitat puhelimessa ovat: 149,4 x 73,9 x 7,7 mm ja painoa puhelimella on 159 grammaa. LG G5 on myös yksin ensimmäisistä modulaarisista älypuhelimista ja erilaisia ns. ”Friendsejä”, esim. kamera moduuli, kaiutin moduuli. Puhelimessa on myös USB type-C portti.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:LG