Apple

Laatuongelmat vaivaavat Applea: iPhone 7 -puhelimien maalipinta lohkeilee useilla käyttäjillä

Apple esitteli viime vuoden syyskuussa uudet iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelimensa, joiden värivalikoimaan lukeutuu ensimmäistä kertaa mattamusta ja peilimusta. Applen uuden mattamustan värin tuominen puhelimille ei kuitenkaan ole onnistunut toivotulla tavalla, sillä useat käyttäjät raportoivat puhelimiensa maalipinnan lohkeilevan.

Puhelimien maalipintaa vaivaavasta ongelmasta käyttäjät valittavat Applen virallisilla tukisivuilla. Monet käyttäjät ovat lähettäneet tukisivulle myös kuvia, joissa näkyy selvästi, että uusien iPhone 7 -puhelimien etenkin mattamustassa värivaihtoehdossa on laatuongelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maalipinnan lohkeilevaan ongelmaan törmänneet käyttäjät kertovat myös, ettei Applen mukaan kyseessä ole takuun piiriin kuuluva ongelma, koska kyseessä on vain kosmeettinen vaurio. Käyttäjien mukaan erittäin herkkiä alueita vaurioille ovat muun muassa puhelimen takaosa, painikkeita ympäröivät alueet sekä kaiutinritilät. Osa mattamustan iPhone 7 tai iPhone 7 Plus -puhelimen omistajista ovat törmänneet ongelmaan jo muutama päivä ostamisen jälkeen. Tällä kertaa kyse ei siis ole normaalista kulumisesta, sillä maalipinnan kerrotaan lohkeilevan myös omia aikojaan.

Tällä hetkellä ei ole tietoa, kuinka laaja ongelma maalipinnan lohkeilu on, mutta Applen tukisivulla ongelmaan törmänneiden käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple