Yleinen

Kuvavuoto paljastaa Huawei P10:n vihreänä, kultaisena ja sinisenä

Huawein julkaisema vihjaileva kuva vihreästä Huawei P10:stä

Huawei on ollut viime aikoina vahvasti esillä, sillä yhtiön uudet lippulaivapuhelimet tullaan julkaisemaan jo ensi viikolla. Puhelimien julkaisutilaisuus järjestetään 26. helmikuuta Barcelonassa.

Huhut uusista Huawei P10 -puhelimista käyvät tällä hetkellä kuumina ja oman panostuksensa niihin on nyt antanut myös tunnettu vuotaja Evan Blass, eli evleaks. Blass julkaisi omalla Twitter-tilillänsä tänään kuvan, jossa kerrotaan Huawei P10:n esiintyvän kolmessa värissä, jotka ovat sininen, kultainen ja vihreä. Evan Blassin tiedot ovat osuneet lähes järjestäen oikeaan ja nyt julkaistun kuvan odotetaan olevan aito.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P10 -puhelimeen odotetaan kahdeksanytimistä Kirin 960 -järjestelmäpiiriä, 4/6 gigatavua RAM-muistia, 3100 milliampeeritunnin akkua ja 5,2 tuuman Full HD -näyttöä. Puhelimessa on kuvien perusteella myös Leican kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskameraratkaisu, mutta tarkemmin kameroiden suuruudesta tai ominaisuuksista ei vielä tiedetä. Huawei P10:ssä on Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, jonka päällä toimii Huawein oma EMUI 5.0 -käyttöliittymä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen