LGYleinen

Lähes valmiina romukoppaan heitetty rullattava LG Rollable -puhelin esillä uudella videolla

LG Rollable

LG päätti viime vuonna luopua kokonaan älypuhelinliiketoiminnastaan, vaikka yhtiöllä oli kehitteillä ainakin yksi erittäin mielenkiintoinen älypuhelin. Kyseessä oli LG Rollable -nimeä kantava rullattavanäyttöinen puhelin, jota yhtiö ehti jo hieman vihjailemaan. Julkaisua ei kuitenkaan koskaan nähty, sillä puhelin lensi romukoppaan yhdessä puhelinliiketoiminnan kanssa.

Nettiin on nyt kuitenkin ladattu harvinainen video LG Rollable -puhelimesta, joka näyttää laitteen mielenkiintoisen toteutuksen. Puhelimessa on selvästi ollut moottoroitu mekanismi, jonka avulla näyttöä voidaan rullata puhelimen sisältä lisää. Tämän avulla kyseessä olisi rullattuna normaalin kokoinen puhelin ja auki rullattuna pieni tabletti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Video ei paljasta puhelimesta kovin paljoa, mutta LG:llä olisi selvästi ollut vielä tekemistä puhelimen ohjelmiston kanssa. Videolta nähdään, ettei käyttöliittymä skaalaudu kyseisessä versiossa kovinkaan sulavasti pienemmän ja suuremman näyttöpinta-alan välillä. Tällaisia tilanteita varten Google on kuitenkin pyrkinyt optimoimaan Androidia uusien Android 12L- ja Android 13 -versioiden kanssa. LG Rollable -puhelimen takaosassa on esillä myös kaksi kameraa sekä mahdollisesti sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG Rollable ei ollut ainoa puhelin, joka heitettiin roskakoriin vuoden 2021 keväällä. LG kehitti muun muassa uusia huippuluokan LG V70 ThinQ- ja Velvet 2 Pro -älypuhelimia, joiden oli tarkoitus tarjota huippuluokan kokemuksia. LG myi kehitteillä olleita puhelimia työntekijöilleen Etelä-Koreassa pieniä määriä, mutta niistä on nähty yllättävän vähän mitään kuvia tai tietoja netissä.

Nyt julkaistun videon rullattavasta puhelimesta voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG