LGYleinen

LG antoi ensivilauksen rullattavasta puhelimestaan CES-lehdistötilaisuuden aikana – tältä näyttää tulevaisuuden älypuhelin

Taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat jo nykypäivää, mutta seuraava kehitysaskel ovat rullattavat älypuhelimet. Muun muassa kiinalainen OPPO on jo aikaisemmin demonnut rullattavaa älypuhelintaan, mutta myös LG on vihjannut tulevan puhelimen olevan rullattava. Tänään LG on antanut ensivilauksen yhtiön omasta rullattavasta älypuhelimesta CES-lehdistötilaisuuden aikana.

CES-tilaisuus alkoi rullattavan puhelimen aukeamiselle suuremmaksi sekä loppui puhelimen rullautuessa takaisin. LG vahvisti laitteen nimeksi LG Rollable, mutta juurikaan muuta laitteesta ei valitettavasti tiedetä. Videon laitteen aukeamisesta sekä rullautumisesta pienemmäksi voi katsoa artikkelin alareunassa olevasta YouTube-upotuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rullattavan älypuhelimen ideana on, että näytön pinta-alaa saadaan tarvittaessa lisää. LG Rollable tulee olemaan toinen laite yhtiön Explorer-projektissa, johon julkaistiin viime vuonna jo kahdella näytöllä varusteltu LG Wing. Toistaiseksi LG Rollable -puhelimen tarkemmasta esittelystä sekä julkaisusta ei ole mitään tietoa, mutta todennäköisesti se on luvassa myöhemmin tämän vuoden aikana. Mahdollinen julkaisu saattaa tapahtua MWC 2021 -messujen aikana kesä-heinäkuun vaihteessa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG