MotorolaYleinen

Motorola Moto G32 esillä uusissa live-kuvissa – tulossa jälleen uusi halpapuhelin Moto G -mallistoon

Motorola Moto G32

Motorola on julkaisemassa nähtävästi pian jälleen uuden jäsenen Moto G -mallistoon globaalisti. Kyseessä on tällä kertaa Moto G32, joka on paljastunut aikaisemmin EEC-tietokannasta, mutta nyt se on myös saanut NCC-sertifikaatin. Samalla puhelimen live-kuvat on paljastunut sertifiointitietokannasta.

Sertifioinnista löytyvän listauksen mukaan Moto G32 -puhelimen mallikoodi olisi XT2235-3. Puhelimeen on tulossa 5000 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä siinä on tuki 33 watin tehoiselle pikalataukselle. Puhelimen mukana pitäisi olla laturi, latauskaapeli sekä kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G32

Vuotaneet live-kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on nähtävästi kolme ja mukana on LED-salamavalo. Pääkameran tarkkuus on kuvien mukaan 50 megapikseliä. Lisäksi Moto G32 -puhelimen takaosassa nähdään Motorolan logot.

Kuvien perusteella Moto G32 on valmistettu pääosin muovista. Puhelimen alareunassa on perinteikäs kuulokeliitin, yksi mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin. Etuosassa nähdään näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Kuvat antavat jo tässä vaiheessa pienen ensisilmäyksen tulevaan puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Moto G32 -puhelin voisi olla pääosin samanlainen kuin aikaisemmin julkaistu Moto E32, mutta nähtävästi näin ei kuitenkaan ole. Huhujen mukaan puhelimeen on odotettu muun muassa Unisoc T606 -järjestelmäpiiriä, 90 hertsin LCD-näyttöpaneelia, 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 8 megapikselin etukameraa. Hinnaksi on huhuttu noin 229 euroa.

Motorola ei ole vielä itse vahvistanut puhelimen tarkkaa julkaisuaikaa. Vasta hiljattain yhtiö esitteli uudet Moto G42- ja Moto G62 5G -puhelimet.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola