TCLYleinen

Legendaarinen Palm julkaisi täyslangattomat Buds Pro -kuulokkeet – hinta 129 dollaria

Legendaarinen puhelinbrändi Palm on julkaissut tällä viikolla uudet Palm Buds Pro -kuulokkeet, jotka ovat brändin ensimmäiset täyslangattomat nappikuulokkeet. Reilu kolme vuotta sitten kiinalainen TCL herätti Palm-brändin henkiin tuomalla markkinoille pienikokoisen Palm-puhelimen, mutta muita tuotteita ei brändiltä sen jälkeen ole nähty. Nyt kuulokkeet laajentavat valikoimaa.

Uutuuskuulokkeissa luotetaan tulpalliseen rakenteeseen ja muotoilu on varsin perinteinen. Väriversioita on tasan yksi, joka on musta Satin Black. Kuulokkeita pystyy personoimaan erilaisilla suojakuorilla sekä silikonitulpilla. Palm Buds Pro -kuulokkeet on myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on 10 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja kuulokkeet tukevat nopeaa yhdistämistä Bluetoothin kautta. Mukana kerrotaan olevan myös tuki usean laitteen samanaikaiselle yhdistämiselle. Palm Buds Pro -kuulokkeissa kerrotaan olevan laadukas taustamelun vaimennus kolmen mikrofonin ansiosta. Palm on varustellut kuulokkeet myös läpikuuluvuustilalla, joka päästää ympäristön äänet läpi.

Akunkesto on 24 tuntia latauskotelon kanssa, joten virtaa riittää hyvin. Itse kuulokkeiden omat akut kestävät 5 tuntia aktiivisen taustamelun ollessa päällä ja 6 tuntia ilman sitä. Latauskotelon akku on kooltaan 400 milliampeerituntia ja kuulokkeiden akku on 40 milliampeerituntia.  Kuulokkeissa on tuki kosketusohjaukselle ja Palm on laittanut mukaan tuen Google Assistantille ja Applen Sirille.

Kuulokkeiden hinnaksi on kerrottu Yhdysvalloissa 129 dollaria, mutta ennakkotilauksen yhteydessä hinta on 99 dollaria. Palm on tuonut tarjolle myös useita värikkäitä silikonikuoria latauskotelolle, joiden hinta on 14,99 dollaria.

Lähde: Palm

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL