OuraYleinen

Suomalainen Oura julkaisi kolmannen sukupolven älysormuksensa – hinta 314 euroa, toimitukset käynnistyvät 15. marraskuuta

Suomalainen Oura on julkaissut nyt kolmannen sukupolven älysormuksensa, jossa on täysin uusia ominaisuuksia. Älysormus pystyy pienestä koostaan huolimatta tarjoamaan paljon kehittyneiden älykellojen ominaisuuksia, mutta nyt kolmannen sukupolven älysormus tarjoaa vielä muutaman uuden ominaisuuden.

Uutuusversiossa on muun muassa seitsemän lämpötilasensoria, kun aikaisemmin oli vain kolme sensoria. Uuden vihreän LED-valon ansiosta älysormus pystyy mittaamaan sykettä jatkuvasti. Lisäksi tarjolle on tulossa vuoden 2021 lopulla ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat mitata sykettä harjoituksien aikana ja samalla pystyy näkemään tietoja palautumisesta harjoituksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Naisille uutuussormus tarjoaa myös kuukautisien ennustusominaisuuden, sillä sormus osaa varoittaa niistä useita päiviä etukäteen. Ominaisuuteen käytetään käyttäjän lämpötilamuutoksia ja käyttäjäpalautetta ennustaakseen kuukautiset. Oura kertoo olevansa erityisen kiinnostunut ominaisuudesta ja sen jatkokehityksestä. Esimerkiksi tutkimukset ovat osoittaneet älysormuksen pystyvän tunnistamaan raskauden yhdeksän päivää ennen kotona tehtävää raskaustestiä. Ominaisuus ei ole kuitenkaan tällä hetkellä osa laitetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmannen sukupolven Oura-älysormus tarjoaa nyt myös veren happipitoisuuden mittaamisen, mutta ominaisuus otetaan käyttöön päivityksessä vuoden 2022 alussa. Oura-älysormus on vedenkestävä 100 metriin asti ja akunkesto on 4 tai 7 päivää käytöstä riippuen. Painoa laitteella on ainoastaan 4 tai 6 grammaa koosta riippuen.

Uuden sormuksen ohella Oura on julkaissut jäsenyyden, joka maksaa 5,99 euroa kuukaudessa. Jäsenyyden avulla käyttäjät voivat saada käyttöönsä kaikki ominaisuudet sovelluksesta. Oura tarjoaa sormusta neljässä värissä, jotka ovat Silver, Black, Stealth ja Gold. Perusversion hinta on 314 euroa ja kalliimman version hinta on 419 euroa. Toimituksien luvataan käynnistyvän 15. marraskuuta.

Lähde: Oura

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura