LenovoYleinen

Lenovo esitteli MWC-messuilla konseptia läpinäkyvällä näyttöpaneelilla varustetusta läppäristä

Lenovo on esitellyt Barcelonan MWC-messujen yhteydessä konseptilaitettaan, jossa on läpikuultava sekä lähes kokonaan reunaton näyttö. ThinkBook Transparent Display Laptop Concept oli esillä 17,3-tuumaisella paneelilla varustettuna.  

Lenovon mukaan näyttöpaneelissa on käytetty Mikro-LED-teknologiaa ja näyttö yltää 1000 nitin kirkkauteen. Lenovon kertoo, että läpinäkyvä näyttö avaa uusia mahdollisuuksia vuorovaikuttamiseen, työyhteistyöhön ja tehokkuuteen. Tekoälyn kerrotaan mahdollistavan uusia tapoja käsitellä tietoja ja sovelluksia. Myös laitteiden muotoiluun saadaan uusia vaihtoehtoja läpinäkyvän näytön ansiosta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korkean kirkkauden sekä “poikkeuksellisen kontrastin” ansiosta kannettavan kerrotaan soveltuvan helposti moneen työhön erilaisissa ympäristöissä. 

Konseptilaitteessa ei varsinaisesti ole näppäimistöä, sillä näppäimistöalue mitä ilmeisemmin on kosketusnäyttöä. Erikoisuudeksi mainitaan se, että kynän avulla perinteisestä näppäimistöstä saa piirtopöydän, jolloin käyttäjä voi hyödyntää läppärin näppäimistöaluetta myös piirtämiseen. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaisuudessa läpinäkyvän näytön teknologiaa aiotaan Lenovolla viedä eteenpäin optimoimalla edelleen kuvanlaatua, kestävyyttä sekä lisäämällä säädettävän läpinäkyvyyden, jolla käyttäjä voi hallita yksityisyyttään. 

Lähde: Lenovo 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo