LenovoYleinen

Lenovo esitteli Smart Clock 2 -pöytäkellon Google Assistantilla ja langattomalla latausalustalla

Lenovo on esitellyt tänään uuden Smart Clock 2 -pöytäkellon, joka on varusteltu älykkäillä toiminnoilla, kuten Google Assistantilla. Kyseessä on toisen sukupolven laite, johon on tuotu uusia ominaisuuksia, päivitetty muotoilu sekä paljon muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Smart Clock 2:ssa on päivitetty muotoilu ja saumaton johto, minkä vuoksi pöytäkello sulautuu melkein millaiseen tahansa kodin sisustukseen. Kellon ulkopinta on pehmeä ja luonnonläheinen, ja sitä on saatavana kolmessa tyylikkäässä ja neutraalissa sävyssä, jotka ovat Shadow Black, Heather Grey ja Abyss Blue. Lenovo Smart Clock 2 -kelossa on myös langaton lataustelakka, joka vapauttaa tilaa yöpöydällä, sillä kyseisessä all-in-one -laitteessa on muun muassa yövalo, radio sekä laturi.

Uutuustuotteessa on suuri 4 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, MediaTekin kehittämä MT8167S-järjestelmäpiiri sekä 1 gigatavu RAM-muistia ja 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lenovo Smart Clock 2 on varusteltuna myös sisäänrakennetulla kaiuttimella sekä Google Assistantilla. Uuden pöytäkellon näytöltä voi tarkistaa muun muassa milloin seuraava kokous alkaa, kenen artistin kappale on soittolistalla tai vaikka pyytää sääennustetta Google Assistantilta.

Lenovon mukaan uusi Smart Clock 2 langattomalla lataustelakalla tulee kauppoihin elokuussa 2021 ja sen suositushinta on 89,99 euroa.

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo