LenovoYleinen

Lenovo julkaisi edulliset kolmannen sukupolven Lenovo Tab M7- ja Tab M8 -tabletit

Lenovo Tab M7 Gen3

Lenovo on julkaissut edulliset kolmannen sukupolven Android-tabletit, jotka ovat Tab M7 ja Tab M8. Molemmat tabletit ovat suunnattu koko perheen Android-laitteiksi, joiden pääkäyttötarkoitus on viihteen kuluttaminen.

Pienempi Lenovo Tab M7 tarjoaa 7 tuumaisen IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on 1024 x 600 pikselin tarkkuus ja 350 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä MT8166-järjestelmäpiiri (LTE-versiossa MT8766), jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletin edessä ja takana on 2 megapikselin tasoiset kamerat. Lenovon mukaan akunkesto riittää 10 tunniksi videoiden katselua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab M7 on varusteltuna myös Google Kids -tilalla ja Google Entertainment -tilalla. Tabletista on olemassa yksi väriversio, joka on harmaa Iron Grey. Lenovo Tab M7 tulee kauppoihin kesäkuussa 2021 ja sen suositushinta on 119 euroa.

Lenovo Tab M8 Gen3

Toinen tableteista on Lenovo Tab M8, joka on hieman paremmin varusteltu. Laitteessa on nimensäkin mukaisesti 8 tuumainen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 1280 x 800 pikselin tarkkuus ja 350 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P22T -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Tabletissa on myös 5100 milliampeeritunnin akku, USB-C-liitin, 5 megapikselin takakamera sekä 2 megapikselin etukamera. Käyttöjärjestelmänä on kerrottu toimivan 3 gigatavun versiossa täysiverinen Android 11, kun taasen 2 gigatavun versiossa on Android 11 Go -versio.

Lenovon mukaan tabletti tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat Iron Grey sekä Platinum. Lenovo Tab M8 tulee valikoiduissa maissa myyntiin tänä vuonna ja hinnoittelu vahvistetaan myöhemmin.

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo