InfinixYleinen

Nyt on mielenkiintoinen puhelin! Väriä vaihtava rakenne, 160 watin pikalataus, 60-kertainen zoomaus…

Infinix Concept Phone 2021

Suomalaisille täysin tuntematon Infinix on jatkanut viime päivinä vihjailujaan yhtiön tulevasta puhelimesta. Infinix on aikaisemmin tunnettu pääasiassa edullisemman hintapisteen älypuhelimistaan, mutta nyt uutuuspuhelimesta odotetaan valmistajan ensimmäistä lippulaivapuhelinta. Oikeastaan Infinix kutsuu puhelinta nimellä ”Concept Phone 2021”, joten sen saapumisesta koskaan myyntiin ei ole mitään tietoa.

Aluksi Infinixin tulevasta puhelimesta nähtiin vuotokuvia, jotka paljastivat puhelimen 160 watin pikalaturin ja puhelimen rakenteen kokonaisuudessaan. Infinix on vahvistanut teasereiden muodossa puhelimen ominaisuuksia, joita ovat 160 watin langallinen pikalataus sekä 50 watin langaton pikalataus. Nyt Infinix on kertonut puhelimen saavan myös 88-astetta reunoiltaan kaartuvan näyttöpaneelin, jonka lisäksi näytön vasemmassa yläkulmassa on etukamerareikä. Infinix on kertonut puhelimessa olevan tuki myös 60-kertaiselle ”periskooppizoomaukselle”, joka viitannee 5x optiseen zoomaukseen telekameran avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen teaser kertoo puhelimessa olevan myös erikoinen takaosa. Puhelimen takaosan värin pitäisi vaihtua latauksen tai käytön aikana. Yksi julkaistu kuva paljastaa takaosassa olevan latauksen aikana vihreä ympyrä, joka todennäköisesti osoittaa latauksen tason.

Valitettavasti mitään tarkkoja teknisiä tietoja puhelimesta ei ole julkaistu, mutta kyseessä saattaa olla vain uusien tekniikoiden demonstroimista varten tehty laite, kuten ”Concept Phone 2021” -nimi vihjaa. Toki Infinix ei ole vielä varsinaisesti suoraan kertonut, etteikö puhelin olisi koskaan tulossa myyntiin. Toistaiseksi tekniset ominaisuudet kuulostavat kuitenkin halpapuhelimien valmistajan laitteeksi liian hyviltä, jotta puhelinta nähtäisiin myynnissä.


Lähde: Twitter (Infinix)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix