CESLenovoYleinen

Lenovo esitteli uuden Miix 630 -tablettitietokoneen – aina päällä ja aina yhteydessä

Lenovo esitteli CES 2018 -messuilla uusia tietokonemalleja. Yksi uutuuksista on aina päällä ja yhteydessä oleva Miix 630 -tablettitietokone. Miix 630 on niin kutsuttu 2-in-1, eli se koostuu Microsoftin Surface-mallien tapaan tabletista sekä siihen liitettävästä näppäimistöstä, joka kääntyy myös näytön suojaksi. Miix 630:n mukana tulee myös digitaalinen kynä, jolla voi kirjoittaa asioita helposti muistiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Miix 630 on osa Windowsin uutta aina yhdistettynä -sarjaa, jonka tietokoneet toimivat Qualcommin Snapdragon-mobiiliprosessorilla sekä niissä on LTE-yhteyden mahdollisuus. Tietokoneissa on myös Windows 10 S, rajoitetumpi ja turvallisempi versio Windows 10:stä. Laitteen Windows 10 S on mahdollista päivittää Windows 10 Prohon ilmaiseksi. Yhdessä mobiiliprosessori ja LTE-yhteys mahdollistavat sen, että laite on kuin suuri älypuhelin – aina valmiina käyttöön ja se hakee uusimmat tiedot myös lepotilassa.

Miix 630:n näyttö on kooltaan 12,3 tuumaa, sen näppäimistö on taustavalaistu ja siinä on tarkkuuskosketuslevy. Mukaan kuuluva digitaalinen kynä tukee 1 024 paineen tasoa ja tukee täysin Windows Ink -tilaa. Laitteen paksuus näppäimistön kanssa on 15,6 millimetriä ja se painaa 1,33 kiloa. Lenovo kertoo akkukeston olevan erittäin hyvä, kestäen jopa 20 tuntia offline-videon katselua. Miix 630 pitää sisällään myös infrapunakameran, jota voi hyödyntää tunnistautumisessa Windows Hellon avulla.

Lenovo Miix 630 näppäimistöllä ja digitaalisella kynällä tulee myyntiin vuoden toisen neljänneksen alussa. Lenovo on ilmoittanut hintojen alkavan 799,99 dollarista.

Lähde: Lenovo

Kommentoi

Lisää aiheesta:CES