CESLenovoYleinen

Lenovo esitteli päivitetyn ThinkPad X1 -sarjan

Lenovo esitteli CES 2018 -messuilla uusia tietokonemalleja. Näihin lukeutui myös päivitetty ThinkPad X1 -sarja. ThinkPad X1 -sarja koostuu Lenovon ohuimmista ja kevyimmistä ammattilaiskäyttäjille suunnatuista tietokoneista. Päivityksen ovat saaneet X1 Tablet-, X1 Carbon- ja X1 Yoga -mallit.

X1 Tablet

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

X1 Tablet on saanut päivityksiä muun muassa näyttöön. Uusi näyttö on 13-tuumainen 3K-näyttö, joka tukee HDR-sisältöä. X1 Tabletia pyörittää Intelin 8. sukupolven Intel Core -prosessorit. Laitteeseen saa myös kiinni ThinkPad-näppäimistön, joka taittuu suojaamaan näyttöä, kun sitä ei käytetä. X1 Tabletin mukaan tulee Lenovo Pen Pro -digitaalikynä, jolla voi kirjoittaa muistiinpanoja helposti. X1 Tabletiin saa valinnaisena ominaisuutena LTE-yhteyden.

X1 Tablet on myös kestävä ja turvallinen. Sen kestävyys on Lenovon mukaan testattu armeijatason testeillä. Laitteessa on infrapunakamera ja sormenjälkilukija, jotka molemmat toimivat Windows Hellon kanssa. X1 Tabletissa on Lenovon ”bloatware free” versio Windows 10:stä, eli siinä ei pitäisi tulla ylimääräisiä ohjelmia esiasennettuna.

ThinkPad X1 Tablet tulee saataville maaliskuussa. Lenovo on ilmoittanut hintojen alkavan 1 599 dollarista.

X1 Carbon ja X1 Yoga

X1 Carbon ja X1 Yoga ovat myös saaneet päivityksiä näyttöön. Laitteet käyttävät nyt Dolby Vision HDR -kuvantoistoteknologiaa. X1 Carbon on saatavissa kosketusnäytöllä tai ilman. Laitteissa on myös 360 asteen kaukaa toimivat mikrofonit, jotka tunnistavat Amazon Alexan äänikomentoja jopa neljän metrin päästä. Kummastakin laitteesta löytyy nyt myös USB-C-liitännät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

X1 Carbonin ja X1 Yogan etukamerat ovat varustettu sisäänrakennetulla fyysisellä ThinkShutter Camera Privacy -suojalla tuoden turvallisemman tunteen käyttäjälle. Laitteissa on myös sormenjälkilukija sekä valinnainen infrapunakamera, jotka toimvat Windows Hellon kanssa.

Lenovon mukaan X1 Carbon on maailman kevyin 14-tuumainen kannettava, ja X1 Yoga on maailman ainoa kaltaisensa kannettava sisäänrakennetulla Lenovo Pen Pro -kynällä ja LTE-yhteydellä. Kummassakin laitteessa on Lenovon ”bloatware free” versio Windows 10:stä.

ThinkPad X1 Carbon ja X1 Yoga tulevat saataville tammikuussa. X1 Carbonin hinnat on ilmoitettu alkavan 1 709 dollarista ja X1 Yogan hinnat 1 889 dollarista.

Lähde: Lenovo

Kommentoi

Lisää aiheesta:CES