LenovoYleinen

Lenovo julkisti Tab P11 Plus -tabletin – varusteltu suurella 2K-näytöllä ja MediaTek Helio G90T -piirillä

Edullisien Tab M -sarjan uutuustablettien rinnalla Lenovo on esitellyt tänään myös Tab P11 Plus -tabletin, joka tarjoaa hieman parempia ominaisuuksia. Tabletin suurimpia myyntivaltteja tulevat olemaan perusominaisuudet, suuri näyttö sekä erinomainen akunkesto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa kaksisävyisessä Lenovo Tab P11 Plus -tabletissa yhdistyy tyylikäs ulkomuoto ja tehokkuus. Tabletissa on suuri 11 tuuman 2K-näyttö (2000 x 1200), joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on kerrottu olevan myös 400 nitin kirkkaus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Lenovo on laittanut tablettiin MediaTekin kehittämän Helio G90T -järjestelmäpiirin, jossa on kahdeksan ydintä ja 4G-modeemi. RAM-muistia tabletissa on 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 64 tai 128 gigatavua.

Mediakokemusta Lenovo on parantanut neloiskaiuttimilla, jotka ovat Dolby Atmosin virittämät. Lenovo Tab P11 Plussan takaosassa on 13 megapikselin tasoinen kamera ja etuosassa on yksi 8 megapikselin kamera. Akunkesto on suuren 7700 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata korkeintaan 20 watin tehoisella pikalatauksella. Lenovon mukaan akku kestää noin 12 tuntia videoiden suoratoistoa. Käyttöjärjestelmänä uutuustabletissa on tuoreeltaan Android 11.

Käyttömukavuutta voi lisätä valinnaisella Lenovo Keyboard Pack -lisälaitteella, joka yhdistetään tablettiin siinä olevan 4-pisteisen pogo-liitännän avulla. Tab P11 Plus tukee myös Lenovo Smart Charging Station 2 -lisäosaa ja Lenovo Precision Pen 2 -kosketusnäyttökynää, jotka ovat ostettavissa erikseen.

Lenovo on esitellyt Tab P11 Plus -tabletin kolmessa väriversiossa, jotka ovat Slate Grey, Platinum Grey sekä Modernist Teal. 11-tuumainen Lenovo Tab P11 Plus tulee myyntiin heinäkuussa ja sen suositushinta on 299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Lenovon tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo