MotorolaYleinen

Lenovo julkistaa pian Moto Tab 8 -tabletin valituilla markkinoilla – lähtötason tabletti 8 tuuman näytöllä

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on pian julkaisemassa uuden Moto Tab 8 -tabletin, joka esitellään ainakin Intian markkinoille. Uutuustabletti on Motorolan brändiä kantava tabletti pitkästä aikaa, mutta tabletilta on turha odottaa kovinkaan paljoa. Kyseessä on nimittäin uudelleen brändätty versio Lenovon jo omaa brändiä kantavasta laitteesta.

Tuleva Moto Tab 8 on listattu Flipkartin verkkokaupassa, joka paljastaa kuvan laitteesta, mutta ei kuitenkaan mitään tarkempia tietoja. Nähtävästi tabletti on suunnattu viihde- ja opiskelukäyttöön. Moto Tab 8 tulee olemaan sama laite kuin Lenovo Tab M8. Huhujen mukaan Moto Tab 8 tullaan julkaisemaan lokakuussa ja se tarjoaa lähes puhtaan Android-käyttökokemuksen. Motorola on viimeksi julkaissut tabletin vuonna 2017.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Moto Tab 8 nähtiin myös Google Play Console -listauksessa Moto Tab G20 -mallinimellä, joka saattaa olla tabletin nimi globaaleilla markkinoilla. Moto Tab 8 -tablettiin on odotettavissa MediaTekin kehittämä hyvin perustason Helio P22T -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletin näytön koko on 8 tuumaa ja tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä. Näyttö perustuu tietojen perusteella IPS LCD -tekniikkaan.

Tablettiin on lupa odottaa 5 megapikselin takakameraa ja 13 megapikselin etukameraa. Akunkeston pitäisi olla 5100 milliampeeritunnin varassa. Intiassa Moto Tab 8 -tabletin hinnan odotetaan asettuvan alle 20 000 rupiaan, joka olisi noin 230 euroa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola